Najnovije vesti

FATALNA SUNITA ŠOKIRA I IZA REŠETAKA: Odlučila da se uda za opasnog mostarskog kriminalca, niko ne zna ni kako su se upoznali
Foto: Facebook/Sunita Bošnjaković

čeka odobrenje

FATALNA SUNITA ŠOKIRA I IZA REŠETAKA: Odlučila da se uda za opasnog mostarskog kriminalca, niko ne zna ni kako su se upoznali

Bosna i Hercegovina

Sunita Hindić (22), koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora od tri i po godine, odlučila se na važan korak u životu.

Kako saznaju bosanski mediji, Hindićeva, poznatija kao „fatalna Sunita“, odlučila je da se uda i to ni manje ni više nego za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40)!

Da je uputila zahtev da joj se odobri venčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, sa vanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno je iz Kantonalnog suda Mostar.

Kako je kratko kazao sudija Elis Sultanić, koji je predsedavao Sudskim većem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi njenog zahteva odluka još nije donesena.

Ferid Suljović Ćićo
foto: Avaz.ba

U Upravi KPZ-a Mostar nisu želeli da komentarišu zahtev koji je Hindićeva uputila prema Sudu, a kako je rečeno, pritvorenici i osuđenici ne mogu da imaju kontakt unutar zatvora.

Kako su se Hindićeva i Suljović zaljubili i odlučili da se venčaju, za sada nije poznato.

Inače, Hindićeva čeka konačni sudski epilog, a napokon je nakon žalbe Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona u vezi presude Kantonalnog suda Mostar, na Vrhovnom sudu FBiH za 20.januar zakazana apelaciona sednica.

S druge strane, Suljović je pre mesec uhapšen u Hrasnici, nakon što se u avgustu nije vratio u mostarski zatvor u kojem zbog izvršenja teških krađa „guli“ kaznu od godinu i dva meseca. On se na području Sarajeva krio više od tri meseca, a nakon što je objavljeno da je za njim raspisana poternica, on je nazvao medije kazavši da „želi da demantuje bekstvo“, jer, kako je naveo, „skuplja nalaze za operaciju“.

Suljović je, takođe, pre više od godinu, zajedno sa još četiri zatvorenika pokušao da pobegne iz mostarskog zatvora u čemu su ih sprečili policajci.

Inače, on je ranije, presudom Vrhovnog suda FBiH osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog pokušaja ubistva Marija Tomasa koje se dogodilo 2010. godine.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...