DODIK SA GLUMCIMA FILMA DARA IZ JESENOVCA: TV prikazivanje će pokazati koliko je ovaj film važan za srpski narod! (VIDEO)
Foto: Youtube prtscr / RTRS

podrška ekipi

DODIK SA GLUMCIMA FILMA DARA IZ JESENOVCA: TV prikazivanje će pokazati koliko je ovaj film važan za srpski narod! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da će večerašnje prikazivanje filma "Dara iz Jasenovca" na Radio-televiziji Republike Srpske pokazati koliko je ovo ostvarenje važno za srpski narod.

Dodik, koji je danas u zgradi Vlade RS u Banjaluci primio glumce iz Republike Srpske koji su učestvovali u snimanju tog filma, rekao je da je njegov cilj bio da im se zahvali i da ih podrži, da sa starijima govori o nekim budućim aranžmanima, a mlađima da zahvali za predanost zato što su na najbolji način predstavljali Republiku Srpsku.

"Uz skromne poklone, obezbedili smo podršku koja će biti dovoljna da na najbolji način osete brigu institucija Republike Srpske", istakao je Dodik, prenosi RTRS.

Film "Dara iz Jasenovca" režisera Predraga Antonijevića večeras u 20.00 imaće ekskluzivnu televizijsku premijeru na Radio-televiziji Srbije i Radio-televiziji Republike Srpske.

Među glavnim glumcima u ovom ostvarenju su Anja Ilić i Zlatan Vidović, koji glume roditelje male Dare, koju igra Biljana Čekić, a u filmu glume i glumci iz RS Željko Erkić, Slobodan Perišić, Goran Jokić, Dragoslav Medojević, Sandra Ljubojević i Nikolina Friganović.

Film je premijerno prikazan 25. novembra u Gračanici.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track