MOSTARSKOG PIROMANA STIGLA KAZNA: Posle zapaljenog kafića, snimljen kako beži dok mu NOGA GORI VIDEO
Foto: Youtube screenshot / Klix.ba

drama

MOSTARSKOG PIROMANA STIGLA KAZNA: Posle zapaljenog kafića, snimljen kako beži dok mu NOGA GORI VIDEO

Bosna i Hercegovina -

U centru Mostara, u ulici Braće Fejić, rano jutros je izbio požar tokom kojeg je izgoreo ugostiteljski objekat. Sumnja se da je požar podmetnut, a nadzorne kamere u gradu snimile su dvojicu muškaraca kako beže, a jednom od njih je zapaljena noga.

Jutros, oko četiri sata i 20 minuta, prema informacijama policije i lokalnih medija, zapaljen je restoran "Forza", a pored kafića, dva stana iznad zgrade, vatrogasno vozilo, trafika i oštećene su tri poslovne zgrade.

Kako nezvanično saznaje Hercegovina.info, dve maskirane osobe polile su zapaljivu tečnost na to područje, a zatim je bačena baklja. Portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić nije mogao da potvrdi da je požar namerno podmetnut, ali okolnosti su jasne ako pogledamo jutrošnji snimak.

Nadzorne kamere u gradu snimile su dvojicu muškaraca kako trče u blizini kafića, u četiri sata i 18 minuta, neposredno pre nego što je požar prijavljen policiji, a jednom od njih je zapaljena noga. U desnom uglu, sa mesta gde su dvojica muškaraca ušla u okvir, vide se vatrene senke iz obližnje zgrade koja je gorela.

Vatrogasci su jutros lokalizovali požar, a policija i dalje sprovodi istragu kako bi utvrdila uzrok požara, nakon čega će objaviti zvanične informacije.

Stanari zgrade kažu da je plamen bio visok deset metara i da je bilo zastrašujuće, ali na sreću svi su napustili stanove i niko nije povređen.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track