Najnovije vesti

PEDOFIL SA KARANFILOM PRIZNAO SILOVANJE DETETA: Evo na koliko je osuđen, svedok razočaran presudom!
Foto: Avaz.ba

bruka

PEDOFIL SA KARANFILOM PRIZNAO SILOVANJE DETETA: Evo na koliko je osuđen, svedok razočaran presudom!

Bosna i Hercegovina

Iako je početak suđenja u stravičnom slučaju koji je potresao BiH i region najavljen kada je pedofil Saša Selitaj (46) autobusom stigao u Begov Han kod Žepča, gde je silovao 14-godišnjakinju, došlo je do neočekivanog preokreta , saznaje portal "Avaz".

Naime, pedofil je uzalud priznao krivicu, pa je osuđen na dve godine zatvora bez formalnog sudskog postupka.

Kao prvi svedok optužbe trebao se pojaviti Fahrudin Mešeljević, koji je kobnog dana savladao pedofila i zadržao ga do dolaska policije. Međutim, to se nije dogodilo, pa se Mešeljević vratio kući razočaran i sudskim postupkom i kaznom izrečenom pedofilu.

Avaz podseća da je optužnica protiv ovog pedofila podignuta početkom juna i sadrži niz dokaza i stravičnih detalja. Ovde je navedeno da je Mešeljević, kada je video Selitu kako grli i ljubi devojčicu, pozvao njene roditelje. Pedofil je pokušao da pobegne, ali Meseljević ga je pronašao u šumi sakrivenoj iza stene. U vreme hapšenja, Selitaj je u ruci imao crveni karanfil.

Saša Selitaj
foto: Avaz.ba

Prema optužnici, Selitaj je na lokalitetu Vidovine, u mestu Golubinja, na području opštine Žepče, upoznao i devojku M. K., koju je prethodno namamio preko Fejsbuka.

"Upoznali su se na autobuskoj stanici u Begovom Hanu, pa kada su krenuli u šetnju u pravcu Vidovine i kada su otišli ​​u šumu i došli do velike stene u blizini Golubinjskog potoka, kako bi zadovoljio njegov seksualni nagon, koristio mentalnu i fizičku nezrelost i mladost devojčice, a nakon što se dete skinulo, nakon čega su obavili polni odnos, izvršivši tako krivično delo polni odnos sa detetom", navodi se u optužnici.

Poslat je na izdržavanje zatvorske kazne, a do sada je bio u pritvorskoj jedinici KPZ Zenica.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja