SARAJEVSKA AUTO-MAFIJA NE BIRA: Pčelaru ukrali kombi iz 1995. godine, čovek ostao u čudu!
Foto: MediaWorldImages / Alamy / Alamy / Profimedia

bruka

SARAJEVSKA AUTO-MAFIJA NE BIRA: Pčelaru ukrali kombi iz 1995. godine, čovek ostao u čudu!

Bosna i Hercegovina -

U glavnom gradu BiH auto-mafija ne miruje, a to je danas na svojoj koži osetio Sead Smajović.

Kako je rekao portalu „Avaza”, kombi, Transporter T4, parkirao se jutros oko 7.30 časova kod pijace na Stupu, gde je otišao da kupi akumulator. Kada se vratio oko 9:15 ujutru, kombija nije bilo.

"Kombi je karakterističan, jer je bele boje, a samo su mu zadnja vrata plava. Vrednost vozila je oko 5.000 KM ", kaže Smajović.

Naš sagovornik kaže da je odmah alarmirao policiju, koja je stigla na lice mesta i sačinila zapisnik.

"Kasnije sam otišao u policiju na Ilidži. Mislim da nema ništa od toga. Ali ne mogu da verujem svojim očima da su ukrali kombi. Neka to bude vozilo. Ali kombi, 1995? Treba mi da prenosim košnice, ali evo ga", kaže Smajović.

Kaže da je posao lopovima bio olakšan jer su bili rani jutarnji sati.

"Bilaa je magla, vidljivost slaba, nigde nikoga. Vozilo sam redovno zaključavao. Ne znam ko zna kako da ga otvori. Ako policija želi da ga pronađe, naći će ga. Znate i sami da je sve pokriveno kamerama. Rekli su mi da dođem do stanice za dva dana, pa ćemo da vidimo", zaključio je Smajović.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za portal "Avaza" potvrđeno je da je krađa vozila prijavljena jutros oko 9.30 sati, te da se za počiniocima i vozilom intenzivno traga.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja