TAJIB JE 27 GODINA PREDSEDNIK OPŠTINE TEOČAK: Oborio sve rekorde, a na poslednjim izborima čak nije imao ni protivkandidata!
Foto: Printscreentscreen Youtune BHRT

rešava sve probleme

TAJIB JE 27 GODINA PREDSEDNIK OPŠTINE TEOČAK: Oborio sve rekorde, a na poslednjim izborima čak nije imao ni protivkandidata!

Bosna i Hercegovina -

Problema sa Izbornim zakonom i dugogodišnjom pričom o njegovim izmenama nema načelnik Opštine Teočak. Suvereni je vladar ove male sredine još od njenog osnivanja.

Tajib Muminović (SDA) je već 27 godina načelnik Teočaka, još od formiranja ove opštine. Na poslednjim izborima nije imao protivkandidata.

„Ako krenemo od toga da imamo asfaltirane skoro sve lokalne puteve i regionalni put, da imamo dugogodišnji problem vodosnabdevanja unazad 10 godina rešen, nemamo redukciju vode i sigurno nećemo imati u narednim desetinama godina“, rekao je Muminović.

Muminović je svoj rad, kaže, u potpunosti posvetio građanima.

„Moj kućni broj je u informacijama, moj mobilni telefon je dostupan u informacijama, nije sakriven. Koristim broj mobilnog telefona otkako sam kupio prvi broj“, dodao je Muminović.

Kantonalna zastupnica je tri mandata obnašala funkciju predsjedavajuće Vijeća u Teočaku. Zastupljenost žena u politici i na raznim funkcijama u ovoj općini, kaže, ne izostaje.

„Teočak nije imao poslanika u Kantonalnoj skupštini i evo ja sam kao žena dobila priliku da, nakon 12 godina, u maloj sredini dobijem podršku i mandat poslanice. Nijednog momenta nisam bila diskriminisana ni od političke partije ni od mojih građana. Čak šta više, uvijek su mi davali šansu više“, kazala je Suvada Džuzdanović.

Kurir.rs/Slobodan Bosna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track