PORODIČNA KUĆA NESTALA U PLAMENU Na zgarištu pronađeni ostaci tela, strahuje se da je u požaru izgorela vlasnica
Foto: Nancy G Fire Photography, Nancy Greifenhagen / Alamy / Alamy / Profimedia

tragedija

PORODIČNA KUĆA NESTALA U PLAMENU Na zgarištu pronađeni ostaci tela, strahuje se da je u požaru izgorela vlasnica

Bosna i Hercegovina -

Ostaci ljudskog tela pronađeni su na zgarištu kuće koja je izgorela u požaru u Gornjoj Slatini kod Ribnika.

Sumnja se da je u požaru poginula vlasnica kuće, 82-godišnja Rosa P., što tek treba biti potvrđeno dodatnim veštačenjima, prenosi Srpskainfo.

U Policijskoj upravi (PU) Mrkonjić-Grad navode da je u Policijskoj stanici (PS) Ribnik u četvrtak u devet sati prijavljeno da je došlo do požara na porodičnoj kući u Gornjoj Slatini.

– U požaru je u potpunosti izgoreo sprat kuće u kojem je živela R. P. Policijski službenici PU Mrkonjić-Grad obavili su uviđaj i tom prilikom su pronađeni ostaci tela, rekla je portparol PU Mrkonjić-Grad Božana Vulin.

Ona je navela da je o svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

– Sve daljnje mere i radnje poduzimat će se prema nalogu Tužilaštva, a s ciljem utvrđivanja tačnog uzroka požara, kao i identifikacije posmrtnih ostataka, rekla je Vulin a piše Avaz.

Za sada nije poznato šta je izazvalo požar, a nezvanično se saznaje da je plamen progutao ceo gornji sprat kuće, koji je izgrađen od drveta. Ostali su samo kameni podrum i temelj.

Rosa P. živela je sama i bila je slabo pokretna. Nakon požara njoj se izgubio svaki trag. Niko u selu je nije video, pa se pretpostavlja da je upravo ona i stradala u plamenu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track