ZABIO MU KUHINJSKI NOŽ U GRUDI: Pokušao da ubije maloletnika u Bijeljini
Foto: Profimedia

rs

ZABIO MU KUHINJSKI NOŽ U GRUDI: Pokušao da ubije maloletnika u Bijeljini

Bosna i Hercegovina -

Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Brane Mitrovića iz tog grada zbog pokušaja ubistva maloletnika N.V.

Kako se navodi u optužnici Mitrović je 22. novembra 2021. godine oko 21.20 u Patkovači kod Bijeljine, video da će pored njegovog dvorišta proći maloletnik N.V. (16), za kojeg je smatrao da ga je u ranijem vremenskom periodu verbalno provocirao i izazivao, piše Srpskainfo.

Mitrović je, kako se navodi u optužnici, uzeo kuhinjski nož iz kuće i prišao maloletnika, te ga je na travi pored magistalnog puta Bijeljina – Zvornik iznenada oborio na zemlju, seo na njega i oštricom noža mu nanio četiri uboda u telo.

- Jedan ubod mu je zadao u levu stranu grudi, jedan u levi pazuh, oba na mestu gde su smešteni vitalni organi (srce, pluća, veliki krvni sudovi) i dva u desnu podlakticu – navodi se u optužnici i dodaje da ga je M.K., koji je bio i hodao sa N.V. pokušao skloniti sa maloletnika. Osumnjičeni Mitrović ustao je sa maloletnog N.V. te mu uzeo mobilni telefon koji mu je tom prilikom ispao na tlo, nakon čega se vratio u svoje dvorište. dodaje se u optužnici, pišu Nezavisne.

Dalje se navodi da je maloletniku N.V. nanio laku telesnu povredu i da je pokušao ubiti dete čime je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja