ODAVNO NISAM OVAKO UŽIVAO, JOŠ PODRHTAVA, HVALA BOGU SVESILNOM?! Fra Bože razbesneo mnoge na Balkanu posle strašnog zemljotresa
Foto: Facebook Printscreen

potres u stocu odneo jedan mladi život

ODAVNO NISAM OVAKO UŽIVAO, JOŠ PODRHTAVA, HVALA BOGU SVESILNOM?! Fra Bože razbesneo mnoge na Balkanu posle strašnog zemljotresa

Bosna i Hercegovina -

STOLAC - Širom Jadrana, ali i u većini Hrvatske i Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali i Srbije, sinoć se osetio snažan zemljotres u kojoj je jedna devojka (28) izgubila život kad stena survala na njenu porodičnu kuću.

Potres se osetio u više zemalja regiona, uključujući i Srbiju.

ŠTA ZNAČI KAD SE ZEMLJA ZATRESE UOČI VAKSRSA: Evo u šta naš narod veruje

zemljotres, Hercegovina, Mostar
foto: Printscreen/Seizmološki zavod Srbije

Fratar iz Čapljine tim povodom objavio je nesvakidašnji post koji je mnoge razbesneo jer nikome nije prijalo ono što je napisao na svom Fejsbuku nalogu, posebno što je u razornom potresu izgubljen jedan mladi život.

- Kakav potres? Odavno nisam ovako uživao jer, upravo sam izmolio: Isus je uz mene. Još podrhtava... Mislim da je iznad 6 stepeni. Slava Bogu Svesilnom! - napisao je na Fejsbuku fratar Bože Radoš a potom u komentaru ispod napisao i sledeće: "Uživam kad Bog pokazuje čoveku kako je manji od makovoga zrna ukoliko nije Njegov. U čemu je vaš problem?! Vas koji mi ne bi dopustili da uživam?"

Lajkovima i komentarima su ga podržali mnogi, ali su ga neki i napali rekavši da je njegov status neprimeren.

Mediji podsećaju da je fratar Radoš poznat po izjavama i snimcima koje objavljuje na Jutjubu, a protestovao je i protiv epidemioloških mera.

Bože Radoš, fra Bože
foto: Facebook Printscreen

- Svako zna da voda čisti i da sebi ne sadržava nikakve viruse, ni obična, a kamoli blagoslovljena. Ali demonu smeta blagoslovljena voda jer ona je moćno sredstvo protiv demona i njegovih moći, pa i protiv moći korona virusa - uveren je fratar.

- Vele da trebamo rukavice da stavimo na ruke svešteniku kako bi pričešćivao, kako bi ismejali i sveštćenika i posvećene svešteničke ruke i boga i sve one svetinje koje su vredile sve do danas. Danas u crkvi imamo biskupe i sveštenike koje su duše đavolu dali i rade za njega, a đavo ih obilato nagrađuje položajima, moći, imanjem... - govorio je.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track