DROGIRALI GA NA NJEGOV 18. ROĐENDAN: Almedin preminuo odmah! Sve se zataškava jer su mu drugovi sinovi policajaca?
Foto: Printscreen/Facebook

drama

DROGIRALI GA NA NJEGOV 18. ROĐENDAN: Almedin preminuo odmah! Sve se zataškava jer su mu drugovi sinovi policajaca?

Bosna i Hercegovina -

Ima tragičnih slučajeva koji u tuzi i saosećanju ujedinjuju celu zemlju. Jedna od njih je i smrt mladića Almedina Dugalića iz Tešnja, koji je preminuo na proslavi svog 18. rođendana.

- Navodno su mu prijatelji u piće stavljali neke supstance. Međutim, verovatno su preterali zbog čega mu je pozlilo. Uvek je bio povučen, pa su valjda hteli da vide kako će na to reagovati - rekla je rođaka preminulog mladića, kome lekarski napori nisu uspeli da mu spasu život, piše 072info.

Almedin Dugalić
foto: Privatna Arhiva

- Almedin Dugalić je u 4 sata dovezen u Hitnu pomoć i proslijeđen u Opštu bolnicu Tešanj. Nakon bezuspešnih pokušaja reanimacije, u 6.40 sati konstatovan je mrtav, rekao je za 072info Elvedin Fišek, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

- Četvorica prijatelja su uhapšena, dvojica su sinovi policajaca, pa se sve zataškava. Almedin je bio mrtav pre nego što je odveden u bolnicu. Dvojica prijatelja su pobegla iz kuće kada su čuli da je preminuo, rekao je anonimni izvor za 072info.

Bosanskohercegovačka javnost s nestrpljenjem iščekuje rezultate istrage, da li je mladić zaista bio drogiran? Očekuje se i potvrda teze da su osumnjičeni sinovi dvojice policajaca, da li su neki od njih u bekstvu i da li će biti uhapšeni. Nažalost, život jednog mirnog mladića nesrećno je ugašen na samom početku, na proslavi njegovog punoletstva.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Bonus video:

00:25

NASRNUO LETVOM ZBOG 500 DINARA?! DRAMA U CENTRU ČAČKA: Mlađi starijem tražio da mu vrati pare pa mu polupao i sva jaja u kofi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track