BOSANAC POSTAO HEROJ U ČIKAGU Vlasnik crnog pojasa savladao siledžiju pa još seo na njega: Spljoštio sam ga kao PALAČINKU (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

hit

BOSANAC POSTAO HEROJ U ČIKAGU Vlasnik crnog pojasa savladao siledžiju pa još seo na njega: Spljoštio sam ga kao PALAČINKU (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Momak iz BiH Idriz Redžović goloruk je savladao nasilnika u jednoj prodavnici i postao junak dana u Čikagu.

Redžović se fizički obračunao sa muškarcem nakon što je navodno pre toga napao mladog prodavca (19) kako bi opljačkao radnju. A da nevolja nije mogla da bude veća po pljačkaša svedoči i činjenica da je naleteo na snažnog momka koji ima crni pojas u džijudžicu i svoju školu borilačkih veština u Čikagu.

Drama se dogodila prošlog četvrtka uveče kad je Idriz svaratio u prodavnicu. Tada je primetio muškarca koji maltretira ljude napolju.

- Prišao mi je i rekao šta gledaš - rekao je Redžović.

Dodaje da je nasilnik na kraju ušao u radnju i napao zaposlenog. Redžović kaže da su u tom trenutku prevladali njegovi instinkti.

Idriz Redžović
foto: Printskrin / You Tube

- Video sam da je udario zaposlenog pesnicom u glavu, odmah sam skočio, zgrabio ga kao na treningu, spustio ga i spljoštio kao palačinku, a onda sam ga svezao kao perecu - rekao je momak iz BiH.

Redžović je 18 minuta prenosio čuvanje uživo držeći čoveka na zemlji do dolaska policije.

- Ma daj čoveče - čuje se na snimku kako lopov govori Redžoviću.

- Ne, ne puštam te, maltretirao si te devojke i onda si zamahnuo na tog radnika - rekao je Redžović.

Na Instagram profilu Redžovića piše da je rođen u planinama BiH, a da je odrastao na ulicama Čikaga. Navodi se i da je otac petoro dece.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track