"MA SAMO NEKA PIŠU, DEBELO ĆE DA PLATE": Osvanuo novi snimak "opasne Miki" koja je ojadila Nemačku za MILION EVRA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/muhamedmujoomanovic

ZAPEVALA ČUVENI HIT

"MA SAMO NEKA PIŠU, DEBELO ĆE DA PLATE": Osvanuo novi snimak "opasne Miki" koja je ojadila Nemačku za MILION EVRA (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Najbolji prijatelj Mirnes S., koja je osumnjičena za krađu veka u Nemačkoj, Muhamed Mujo Omanović objavio je na TikTok nalogu video sa pomenutom ženom za koji tvrdi da je nastao ranije.

Kako se može videti, u automobilu se načaze Mirnesa i Mujo, a u pozadini ide pesma “Udri Mujo”.

Omanović je dodao da ima pravo da objavljuje svoje stare snimke i da mu se zbog toga ne može prigovarati.

- Ma samo neka pišu valjda ja smem stari snimak da objavim, a oni će to debelo da plate - istakao je on.

Podsetimo, Mirnesa S. je iz prostorija kompanije za transport novca 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milionn evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji.

Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji, saopštila je policija u Štutgartu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track