BOSANSKI HULK OPET ZAPALIO MREŽE! Uhvaćen u treningu, a umesto tega - BALVAN: Neverovatno šta čovek radi "SAMO JAKO, CARE" (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube, TikTok

"ode kičma"

BOSANSKI HULK OPET ZAPALIO MREŽE! Uhvaćen u treningu, a umesto tega - BALVAN: Neverovatno šta čovek radi "SAMO JAKO, CARE" (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Jedna od najvećih atrakcija na društvenim mrežama definitivno je Hamdija Ramulj iz mesta Vitez u Bosni i Hercegovini, javnosti poznatiji kao "bosanski Hulk".

Naime, Hamdija redovno izbacuje video snimke na svojim društvenim mrežama u kojim obično radi teške fizičke poslove, a sada je objavio snimak na društvenoj mreži TikTok kako trenira, dok umesto tegova koristi, ni manje ni više nego - balvan.

"Pozdrav za moju raju, svaki glup komentar ide na blok, idemo do 30.000", poručio je "bosanski Hulk" u objavi.

Da je objava zaista zapalila mreže, dokazuje brojka od skoro 305.000 pregleda na video snimku za jedan dan, dok je na objavi sličnog sadržaja za samo dva dana skupio više od milion pregleda.

Korisnici TikToka oduševljeni su snagom i upornošću "bosanskog Hulka", te su odlučili da mu u vidu komentara ispod objave pruže podršku.

"To Roki", "To kralju, ne daj se!", "Balkanski hulk, hajmooo", "Ode kičma", "Samo jako, legendo", "Svaka čast, brate, samo napred", "Bravo kralju", "Samo tako, care", "Beton!", samo su neki od brojnih komentara korisnika, koji su na ovaj način pružili podršku ovom "bosanskom Hulku".

Hamdija za sebe kaže da je jedan od retkih koji može da pobedi čak i konja kada je reč o nošenju teškog tereta, te važi za čoveka neverovatne snage, a s obzirom da je poreklom iz sela Gaćice, on navodi da nosi samo bokserice.

"Ja sam beton armirani, nema zime za mene“, kaže Ramulj.

Ramulj navodi da ume i da peva, a istakao je da mu je velika želja da ima svoje stado ovaca i da pomalo svira frulu, te uživa u životu.

Ovaj bosanski hulk nedavno je demonstrirao svoju snagu podižući teške balvane, da bi se potom umio snegom.

Njega ćete zateći u majici kratkih rukava čak i usred zime, a kako navodi zdrav je do te mere da nikada nije ni zub izvadio.

Ramulj inače ima petoro dece, a s obzirom na ovako veliku porodicu, svakodnevno se bori za preživljavanje. On je otkrio da ima cilj da formira farmu ovaca i koza, te da za život zarađuje od poljoprivrede.

Podsetimo, ovaj bosanski hulk nedavno je privukao pažnju javnosti kada se putem video snimka na jutjubu obratio javnosti da mu nađu posao, a da će zauzrat da pokloni konja, koze i automobil.

On je tada istakao da nikako ne može da pronađe stalno ili privremeno zaposlenje, te da je voljan da učini gorenavedeno, samo da mu neko omogući da radi.

Ramulj je tada doneo odluku da ponudi nagradu za onoga ko mu omogući ili sredi zaposlenje u nekoj firmi gde će takođe da ima i osiguranje, s obzirom da kući odgaja petoro dece. Hamdija inače odlazi u šumu da seče drva, ali u poslednje vreme je sve teže izbeći šumare i kazne.

Tako je on završio i u zatvoru u jednom trenutku zbog nelegalnog načina na koji je to obavljao, gde je proveo osam dana, upravo zbog seče šume.

“Tražio sam posla, ali nema. Da me neko ubaci u firmu daću mu i kedija i koze i konje, sve što sam dobio, daću samo da dobijem posao”, rekao je tada Ramulj.

(Kurir.rs/N.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track