IMAO 49 ŽENA, SADA TRAŽI PEDESETU! Tito iz Zenice zapalio mreže: Volim punije, a ni jedna nije ostala ravnodušna na ovo! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

Zavodnik

IMAO 49 ŽENA, SADA TRAŽI PEDESETU! Tito iz Zenice zapalio mreže: Volim punije, a ni jedna nije ostala ravnodušna na ovo! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Taiba Seferovića u Zenici svi znaju pod nadimkom “Tito”. Kaže da je jedan poseban tip i da je njegov život jako zanimljiv, a za to ima i dobar razlog.

Tito zaista i jeste zanimljiv muškarac, pohvalio se da je zaveo mnoge žene. Čim bi ga neka žena ugledala, kaže, nije mogla ostati ravnodušna na njegovu muškost.

- Prva supruga se zvala Rašida. Bila je starija od mene dve godine. Prvo detesam dobio kada sam imao 13 godina. Zaljubio sam se u nju u školi. U braku smo bili 25 godina i dobili smo jedanaestoro dece. To mi je bio najduži brak - pričao je svojevremeno Taib.

Taib Seferović
foto: Printscreen YT

Kaže da je imao običaj da živi sa više žena u isto vreme i da je svaka znala za ovu drugu.

- Nisu se mnogo bunile, jer su dobijale dovoljno ljubavi. Nisam među njima pravio nikakve razlike

Taib kaže da mu 49 žena nije bilo dosta i sada za sebe traži i 50-tu ženu jer je trenutno slobodan.

- Moraš biti kavaljer prema ženama da bi ih osvojio. Barem na prvim sastancima. Ja volim malo punije i da znaju u krevetu svašta nešto. Od 70 do 90 kila. Mržave i plave ne dolaze u obzir. A i godine su bitne, ne treba mi stara i ružna, nego zgodna mačka - iskren je on.

Uspeo je kaže, da “sakupi” preko 50 dece. A prema njegovim rečima, ima oko 250 unučadi.

Nadimak Tito, kako kaže, dali su mu prijatelji i njime se ponosi.

- Tito je bio i ostao moj predsednik. Dok sam živ to će biti tako. Mislim da zaslužujem ovaj nadimak. Ja sam legenda. Ko se još oženio kao 11-godišnjak i spavao s toliko žena - pita se Seferović.

Još kaže da su Romi najbolji narod na svetu.

- Galantni smo kad se plaća. Znamo da bacimo pare na muziku... Nigde se ne živi dobro kao u BiH, zaradimo 500 KM a potrošimo 3.000 – kaže Tito.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja