"VOLIM PUNIJE I DA ZNAJU U KREVETU SVAŠTA NEŠTO" Tito iz Zenice imao 49 žena i traži novu, ali ove ne DOLAZE U OBZIR! VIDEO
Foto: Printscreen YT

hit na mrežama

"VOLIM PUNIJE I DA ZNAJU U KREVETU SVAŠTA NEŠTO" Tito iz Zenice imao 49 žena i traži novu, ali ove ne DOLAZE U OBZIR! VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Taiba Seferovića u Zenici svi znaju pod nadimkom “Tito”. Kaže da je jedan poseban tip i da je njegov život jako zanimljiv, a za to ima i dobar razlog.

Tokom dana Tito na pijaci prodaje novčanike, parfeme, noževe i drugi pribor. Ima 70 godina, a kako kaže od malena se bavi ovim poslom. Taib Seferović Tito nadimak je dobio, jer kako kaže, živi kao bivši doživotni predsednik Jugoslavije Josif Broz Tito.

Tito zaista i jeste zanimljiv muškarac, pohvalio se da je zaveo mnoge žene. Čim bi ga neka žena ugledala, kaže, nije mogla ostati ravnodušna na njegovu muškost.

- Prva supruga se zvala Rašida. Bila je starija od mene dve godine. Prvo dete sam dobio kada sam imao 13 godina. Zaljubio sam se u nju u školi. U braku smo bili 25 godina i dobili smo jedanaestoro dece. To mi je bio najduži brak - pričao je svojevremeno Taib.

Uspeo je “sakupiti” preko 50 dece tokom svog života, među kojima i 49 žena. A prema njegovim rečima, ima oko 250 unučadi. Kaže da je imao običaj da živi sa više žena u isto vreme i da je svaka znala za ovu drugu.

- Nisu se mnogo bunile, jer su dobijale dovoljno ljubavi. Nisam među njima pravio nikakve razlike.

Taib Seferović
foto: Printscreen YT

- Moraš biti kavaljer prema ženama da bi ih osvojio. Barem na prvim sastancima. Ja volim malo punije i da znaju u krevetu svašta nešto. Od 70 do 90 kila. Mršave i plave ne dolaze u obzir. A i godine su bitne, ne treba mi stara i ružna, nego zgodna mačka - iskren je on.

– Nigde se ne živi dobro kao u BiH, zaradimo 500 KM a potrošimo 3.000 – kaže Tito za jutjub kanal Srećka Stipovića

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track