"AKO NEKO ZAPLAČE ZBOG TVOG ZULUMA" Prvi put nakon masakra oglasila se policajka iz Gradačca! Njene reči ostavile sve u ŠOKU FOTO
Foto: Facebook, Instagram

nakon što je suspendovana

"AKO NEKO ZAPLAČE ZBOG TVOG ZULUMA" Prvi put nakon masakra oglasila se policajka iz Gradačca! Njene reči ostavile sve u ŠOKU FOTO

Bosna i Hercegovina -

Policijska službenica iz Gradačca Dženana S. koja je suspendovana sa radnog mesta zbog povezanosti koju je imala sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem prvi put se, nakon stravičnih događaja, oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži.

Podsećamo, protiv Dženana je Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona pokrenut disciplinski postupak, a na osnovu kojeg je odlučeno da se izvrši njena suspenzija sa radnog mesta.

Prema nezvaničnim saznanjima je utvrđeno da je Dženana od ranije imala određenu povezanost sa Sulejmanovićem, ali da se ni u kojem kontekstu ne može dovesti u vezu sa tragičnim događajem iz Gradačca.

No, sada se Dženana prvi put nakon 11. augusta kada se u Gradačcu dogodilo trostruko ubistvo oglasila putem društvenih mreža i to jasnu insinuirajući da je prema njoj učinjena nepravda.

Naime, policajka je objavila fotografiju koja sadrži jednu versku poruku koja glasi: “Ako neko zaplače zbog tvog zuluma, Allah će dati da i ti zaplačeš, sigurno”.

Dženana Selimović, Gradačac
foto: screenshot

Osim toga, Dženana je podelila i nekoliko citata iz knjige spisateljke i islamskog učenjaka Emine Hodžić-Patković, piše Klix.

Dženana Selimović, Gradačac
foto: screenshot

Citati govore o strpljenju, iskušenjima, nepravdi i glasinama koje kruže a na koje, prema rečima Hodžić-Patković, treba ostati imun i dosledan Allahovom putu.

Kurir.rs/Klix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track