DETALJI KRVAVE SVADBE U BIJELJINI: Dvoje izbodeno nožem, treći pretučen, nezapamćen obračun svatova u svadbenoj sali (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTRS

veselje iz pakla: svi operisani, svi kritično

DETALJI KRVAVE SVADBE U BIJELJINI: Dvoje izbodeno nožem, treći pretučen, nezapamćen obračun svatova u svadbenoj sali (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Tri osobe su teže povređene u obračunu nasvadbi u Bijeljini, prenose banjalučki mediji. Kako se navodi, dve osobe su ubodene nožem, a treći je pretučen u tom obračunu.

U 23.30 hitna pomoć dovezla je tri teže povređena lica u tuči. Odmah po prijemu je identifikovano da dvoje imaju teže povrede zadobijene hladnim oružjem. Jedan pacijent je imao povrede u predelu trbuha, dve ubodne rane, te je hitno operisan. Drugi pacijent je imao ubodne rane u predelu trbuha i grudnog koša. Takođe hitno operisan, dok je treći pacijent imao povrede glave, lica, kostiju lica i oka, javlja BNTV.

Sva tri pacijenta smeštena su na jedinici intezivne nege u Bolnici Sveti Vračevi i svi su životno ugroženi, rekao je za BN TV Milan Todorivić, Načelnik Odeljenja za hirurške grane.

Do sukoba je došlo u petak oko 23.30 časova, posle čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu, te su dvojica operisana iste noći a treći narednog jutra.

Iz Policijske uprave Bijeljina je za InfoBijeljinu rečeno je da im je prijavljena tuča tri lica, te da je o svemu obavešten dežurni tužilac.

Kurir.rs/BNTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja