"SILOVAĆU TE, A ONDA BACITI POD VOZ" Samozvani teolog preti sopstvenoj ženi, POBEGAO U ŠVAJCARSKU - Novi stravičan slučaj NASILJA
Foto: Youtube/Hayat Media BIH/SANA PRESS

"SILOVAĆU TE, A ONDA BACITI POD VOZ" Samozvani teolog preti sopstvenoj ženi, POBEGAO U ŠVAJCARSKU - Novi stravičan slučaj NASILJA

Bosna i Hercegovina -

Edin Tule iz Sarajeva, koji se predstavlja kao teolog i psiholog i preko društvenih mreža preti svojoj supruzi Aidi ubistvom, trenutno se nalazi u Švajcarskoj.

Tu informaciju su istražitelji Odeljenja za sajber kriminal u Federalnoj upravi policije dostavili su Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

- Za dalje postupanje u ovom slučaju odgovorni su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo - rekao je večeras federalni inspektor – šef Kabineta FMUP-a ministar Ervin Mušinović.

Tule već nekoliko dana preti supruzi Aidi na društvenim mreažama, navodeći da će da je veže, siluje i baci pod voz.

Zamerio joj je što je ušla u stranku Narod i Pravda, zbog čega je uputio pretnje brojnim funkcionerima NiP-a, među kojima je i predsednik te stranke Elmedin Konaković.

On navodi da će "Gospodaru poslati čitavo pleme Konakovića".

Prema nezvaničnim informacijama, on je već napustio zemlju, a javnost sve više uznemiravaju česti slučajevi femicida i pretnji ženama.

Kako je jutros saopštila policija BiH, supruga i deca Edina Tule su na bezbednoj lokaciji.

(Kurir.rs/Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track