DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD MRKONJIĆ GRADA: Dvogodišnje dete podleglo povredama, BEBI I OCU se bore za život
Foto: printscreen YT

TRAGEDIJA

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD MRKONJIĆ GRADA: Dvogodišnje dete podleglo povredama, BEBI I OCU se bore za život

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Osmomesečna beba, povređena u današnjoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Rijeci, životno je ugrožena i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je otac zadobio više povreda i u toku je njegov transport u Urgentni centar Srbije, rečeno je večeras u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

U UKC-u su precizirali da je otac zadobio tešku povredu grudne aorte i desne natkoljenice, prelom desnih rebara, te levog bubrega, a osmomesečna beba teške povrede glave i prelom natkoljenice.

Dvadesettrogodišnja žena zadobila je povredu ramena i dijagnostika je još u toku. Iz UKC-a su naveli da je petogodišnje dete zadobilo prelom nadlaktice, te je smešteno u Kliniku za dečiju hirurgiju, a četvorogodišnje dete prelom rebara i povredu desnog bubrega i smješteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.

"Dete uzrasta oko dve godine je, uz sve napore doktora, podleglo povredama", naveli su iz UKC-a Srpske.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, u mjestu Crna Rijeka. U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 13.45 časova, učestvovali su putničko vozilo "pežo", kojim je upravljao Rale Sulejmanović (19) iz Gradiške i teretno vozilo "skanija", za čijim upravljačem je bio državljanin Severne Makedonije Nikolče Miloševski (55).

Telesne povrede zadobio je vozač "pežoa", njegova supruga i četvoro maloletne dece, od kojih je jedno od posljedica povreda preminulo u UKC-u.

Kurir.rs/Nezavisne

Bonus video:

04:03

ZA SVEGA DESET DANA 22 LJUDI JE POGINULO NA NAŠIM PUTEVIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track