SNIMAK UŽASA U SARAJEVU: Kriminalac tuče devojku, prolaznik pokušava da je odbrani, ali nasilnik ga ŠUTIRA U GLAVU do iznemoglosti
Foto: Printscreen

jezivo nasilje

SNIMAK UŽASA U SARAJEVU: Kriminalac tuče devojku, prolaznik pokušava da je odbrani, ali nasilnik ga ŠUTIRA U GLAVU do iznemoglosti

Bosna i Hercegovina -

Uznemirujuća scena zabeležena je u centru Sarajeva!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako nasilnik besomučno tuče devojku i muškarca na prometnoj raskrsnici.

Portal Crna hronika navodi da je mladić, koji je od ranije poznat policiji, prvo fiziči nasrnuo na devojku, a potom i na starijeg prolaznika koji je hteo da je zaštiti od napadača.

Nasilnik i devojka su prema nezvaničnim informacijama bili u emotivnoj vezi.

Na snimku se vidi kako nasilnik šutira čoveka koji se gotovo bez svesti nalazi na zemlji nakon čega pesnicom još jednom udara devojku.

- Tuga šta se dešava! Staneš da pomogneš i dobiješ batine. Mladić je pištoljem pretio svima da bilo šta kažu. Sutra ovo može biti tvoja majka, sestra, tetka, nana... Užas - navodi čitalac portala.

- Nekoliko momaka iz auta je izašlo i krenulo kako bi smirili situaciju, ali se navedeni "mangup" uhvatio za torbicu i rekao: "Hoćete li i vi svoje". Nakon toga se i udaljio. Policija je došla, ali devojka nije želela da ga prijavi - navodi drugi čitalac.

Crna hronika navodi da je nasilnik nedavno izašao iz zatvora gde se nalazio zbog pokušaja ubistva.

(Kurir.rs/Crna hronika/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track