JOŠ KAO MOMAK MAŠTAO DA IMA 2 ŽENE A ONDA GA OTAC ZBOG TOGA ISTERAO IZ KUĆE! Tek će sad da se šokira, obe mu trudne u isto vreme
Foto: Youtube Printscreen, TV Krajina

živi sa obe pod istim krovom, bosankom i ukrajinkom

JOŠ KAO MOMAK MAŠTAO DA IMA 2 ŽENE A ONDA GA OTAC ZBOG TOGA ISTERAO IZ KUĆE! Tek će sad da se šokira, obe mu trudne u isto vreme

Bosna i Hercegovina -

Elmedin iz Busovače u Bosni i Hercegovini, koji živi sa dve žene,Bosankom i Ukrajinkom, sada čeka dete sa obe!

Priča o Elmedinu Kariću iz Busovače, koji živi sa dve žene, Fatimom sa kojom je deset godina u braku i ima troje dece i Ukrajinkom Janom, koju je upoznao na privremenom radu u Minhenu, obišla je region.

Elmedin Karić
foto: Youtube/SreckoStipovic

Fatima je plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila je. Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

Elmedin je, uprkos protivljenju mnogih, ostvario svoj san i sada živi sa dve žene pod istim krovom:

Elmedin Karić, dve žene
foto: Printscreen YouTube/Srećko Stipović

"Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene", priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Elmedin je sada sa svojim ženama otišao i korak dalje, pa su, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, obe zatrudnele u isto vreme. Kako se vidi na snimku, voditelj je doneo testove za trudnoću, koji je pokazao i da Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama.

Kurir.rs/Mondo/Prenela: SĐP

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track