POTPORUČNICA ORUŽANIH SNAGA BiH OKAČILA SRAMNU FOTOGRAFIJU Uz povike ”Alahu ekber” i ”Tekbir” podržala paljenje zastave RS! (FOTO)
Foto: Foto: Printscreen/Instagram/mrvica_sarajevo

iza lepote se krije zlo

POTPORUČNICA ORUŽANIH SNAGA BiH OKAČILA SRAMNU FOTOGRAFIJU Uz povike ”Alahu ekber” i ”Tekbir” podržala paljenje zastave RS! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Amina Pilavdžija, mlada potporučnica Oružanih snaga BiH, na društvenim mrežama objavila je skandalozan video na kojem su prikazane scene na kojima se uklanja zastava Republike Srpske i po svemu sudeći menja ratnom zastavom tzv. Armije BiH.

Ispod fotografije napisana je poruka ”Nijet veliki, zulum dušmanski” uz simbol zlatnog ljiljana.

Amina Pilavdžija
foto: Foto: Printscreen

U nastavku videa vidi se da je mlada oficirka učestvovala u defileu automobila u Zenici, gde je uz povike ”Alahu ekber” i ”Tekbir” preksinoć zapaljena zastava Republike Srpske, što je izazvalo burne reakcije u regionu. Trn u oku bila je i na crkvi Svetog Vasilija Velikog u Konjicu, gde je na kraju skinuta jer, kako kažu, tamo ima mesta samo za Bošnjake.

Umesto da radi na smirivanju tenzija, oficirka Oružanih snaga BiH očigledno ima drugačije planove i objavama potpiruje mržnju među narodima.

U svom video miksu napisala i sledeće:

"Neće nikad uspeti, kao što mnogi nisu uspeli da menjaju temelje i granice Bosne i Hercegovine. Nadživela ih je ova zemlja, uvek se uzdignuvši ponosna i prkosna."

(Kurir.rs/Novosti/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track