KAMERA ZABELEŽILA NEVIĐENU DRAMU U BEČU: Tinejdžer iz BiH nasred ulice POTEGAO PIŠTOLJ na muškarca i 2 deteta (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

uznemirujuće

KAMERA ZABELEŽILA NEVIĐENU DRAMU U BEČU: Tinejdžer iz BiH nasred ulice POTEGAO PIŠTOLJ na muškarca i 2 deteta (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Mladić iz Bosne i Hercegovine (19) prijavio se policiji nakon što je Tomas K. iz Beča javno objavio snimak kako mu preti pištoljem dok mu je porodica bila u automobilu!

Incident se dogodio 3. januara kad se Tomas K. autom kretao ulicama Beča sa dvoje dece i majkom koja ima 73 godine. U jednom momentu ispred njegovog automobila izleteo je mladić na elektičnom trotinetu i sekunda je falila da ga udari.

Kamera sa automobila Tomasa K. snimila je incident i sve što je usledilo. Vidi se kako mladić ostavlja trotinet, prilazi vozaču, a potom u jednom momentu vadi pištolj i preti mu!

Tomas K. je nakon svega odlučio da snimak objavi u medijima, a mladić je ekspresno pronađen nakon što ga je više ljudi prepoznalo. Reč je o mladiću iz BiH koji živi u Hernalsu.

Mladić je na nagovor majke u pratnji porodice otišao u najbližu policijsku stanicu i predao se. Rekao je da nije reč o pravom pištolju, nego vazdušnom, koji mu je navodno u međuvremenu ukraden. Takođe je rekao da žali zbog celog incidenta.

Protiv njega je, uprkos kajanju, podnesena prijava zbog opasnih pretnji.

(Kurir.rs/Nezavisne/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:16

TINEJDŽER (18) TUKAO MAĆEHU NA LETOVANJU U ULCINJU: Ekspresno osuđen i kažnjen sa 2.000 €, a više ne sme ni da joj priđe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track