"SVI SMO POMALO ZATEČENI!" Oglasila se baka četvorki iz Banjaluke, objavila sliku s najstarijim unukom, EVO ŠTA KAŽE (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

"SVI SMO POMALO ZATEČENI!" Oglasila se baka četvorki iz Banjaluke, objavila sliku s najstarijim unukom, EVO ŠTA KAŽE (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Rođenje četvorki Mateja, Marka, Luke i Jovana, očekivano, izaziva brojne reakcije.

Njih je na svet donela hrabra majka Milana Petrović iz Banjaluke, a porođaj je obavljen u Sloveniji.

Banjaluka, četvorke
foto: Printscreen

Milana i njen suprug Nemanja imaju starijeg sina Konstantina.

Njihovu zajedničku fotografiju i poruku objavila je Milanina majka Ranka Gaković.

- Ja i moj najstariji unuk Konstantin Petrović želimo da se zahvalimo rodbini, prijateljima, svim znanim i neznanim ljudima na toplim i divnim čestitkama koje su nam uputili povodom rođenja moja četiri unuka Mateja, Marka, Luke i Jovana. Zaista je nemoguće odgovoriti na sve čestitke ponaosob, ali evo ovim putem iskreno i od srca se zahvaljujem svima. Nisam očekivala da će rođenje mojih dragih unuka izazvati toliku pažnju i svi smo pomalo zatečeni, ali drago nam je što smo mogli našu radost podeliti sa vama dragi prijatelji – napisala je ona na Fejsbuku.

Ranka Gaković, Konstantin Petrović
foto: Printscreen/Facebook

Podsećamo, bebe su rođene na carski rez u 31. sedmici trudnoće. Majka je začela prirodnim putem, a mogućnost rođenja četvorki, a da trudnoća nije potpomognuta, je vrlo mala.

Nemanja i Milana Petrović, rođeni su u Banjaluci, a trenutno žive u Celju i već imaju petogodišnjeg sina.

Kurir.rs/Srpskainfo

Bonus video:

02:54

U ZDRAVSTVENI CENTAR GNJILANE DOLAZE I IZ CENTRALNE SRBIJE! Sestra sa ginekologije: Ponosni smo, kod nas rodilo čak 1002 bebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track