IZBOLI GA NA NASMRT, NOŽ BACILI U REKU: Ronioci u potrazi za oružjem kojim je izvršen zločin, evo kad će Saša biti sahranjen VIDEO
Foto: Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

SVIREPO UBISTVO U DOBOJU

IZBOLI GA NA NASMRT, NOŽ BACILI U REKU: Ronioci u potrazi za oružjem kojim je izvršen zločin, evo kad će Saša biti sahranjen VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice stigao je u Doboj i u toku je potraga za nožem kojim je na svirep način ubijen Saša Kulišić.

Dobojska policija i dalje sklapa sve kockice brutalnog ubistva Saše Kulišića (46), koji je potresao region, a za koji su osumnjičeni njegova supruga A. K. (32), i njen ljubavnik D. L. (19).

Podsjećamo, Kulišić je na smrt izboden u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo telo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom. U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage.

Ubrzo je pronađeno i njegovo beživotno telo. Kulišić napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gde je brutalno ubijen.

Zajedno sa njim izgubio se trag i njegovoj supruzi, aonda se ispostavilo se da je pobegla u Banjaluku, gde je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobil.

Saša Kulišić, Doboj
foto: Kurir

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je takođe pronađen. Veruje se da je u tom vozilu Kulišić odvezen na Preslicu. Nakon ubistva, nož, kojim je počinjeno ovo svirepo ubistvo, ubice su bacili u reku.

Svirepo ubijeni Saša Kulišić biće sahranjen sutra, 1. februara na dobojskom groblju Šušnjari.

Kurir.rs/ATVBL.RS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track