VRAĆAO SE IZ IZLASKA, PA ZAVRŠIO PRED SUDOM: Muškarac optužen za napad na komšinicu, ona šokirala sve kada je ODBILA DA SVEDOČI
Foto: Profimedia

presuda

VRAĆAO SE IZ IZLASKA, PA ZAVRŠIO PRED SUDOM: Muškarac optužen za napad na komšinicu, ona šokirala sve kada je ODBILA DA SVEDOČI

Bosna i Hercegovina -

Državljanin Bosne i Hercegovine pojavio se danas pred sudom u Beču kako bi odgovorio na optužbe za napad na komšinicu u opštinskoj zgradi u jednoj bečkoj četvrti, prenose Nezavisne novine.

Naime, sve se desilo aprila prošle godine kada se, prema rečima optuženog, vraćao iz izlaska. On tvrdi da ga je stepeništu zgrade “zaskočio” partner 56-godišnje komšinice i počeo da ga snima mobilnim telefonom.

On je, navodno, burno odregovao, ali tvrdi da nije nikoga udario niti napao. Štaviše, on je odgovorio da ne zna ni za šta se tereti, jer se zbog alkoholisanog stanja slabo čega seća te noći.

Ipak, ostaje pri svom da nikoga nije napao. Na pitanje sudije da li je ranije imao sukob sa komšinicom, odgovorio je da su imali nekih verbalnih sukoba, jer on zbog posla rano ustaje, a ona svaku noć ili pomera nameštaj ili ima glasan odnos sa partnerom. Na sudu se danas pojavila i komšinica, inače mađarska državljanka, a koja je odbila da svedoči u njegovom prisustvu jer ga se boji.

Ona je osporila njegov iskaz govoreći da su oni samo izašli ispred vrata i snimili ga, jer je pijan pravio buku u zgradi. On je tada navodno uzeo telefon od nje i razbio ga. Optuženi je na kraju rekao da mu je žao zbog incidenta i zatražio izvinjenje jer je bio pijan. Tužilac je zatražio kaznu srazmernu delu, ali i rekao:

"Sa krivične tačke gledišta ovo nije težak slučaj, ali moralno i društveno je, naravno, za svaku osudu. Ali to morate sami da rešite."

(Kurir.rs/ Avaz.ba/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:35

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track