PEVAČ IZ ZENICE SE OŽENIO PREKO FEJSBUKA, ŽIVI SA ŽENOM I NJENO TROJE DECE: Jedva sastavljaju kraj s krajem - "Ja prosim, on peva"
Foto: Printscreen/YouTube

PEVAČ IZ ZENICE SE OŽENIO PREKO FEJSBUKA, ŽIVI SA ŽENOM I NJENO TROJE DECE: Jedva sastavljaju kraj s krajem - "Ja prosim, on peva"

Bosna i Hercegovina -

Poznati ulični pevač Mustafa Hrustić iz Zenice oženio se Dženitom Osmanović iz Zavidovića koju je upoznao preko društvene mreže Fejsbuk.

Žive u Dženitinoj kući koja još nije u potpunosti dovršena sa još troje dece. Mustafa je prihvatio Dženitinu decu i kako ona kaže gleda ih kao svoje.

Mustafi prolazi vreme boreći se za koru hleba. Skuplja sekundarne sirovine a počesto i zapeva pa i tu zaradi po neku marku. Nažalost zvučnik je "crk'o" pa mu je ostao samo mikrofon. Teško žive ali ne žale se.

Mustafa je u razgovoru sa Srećkom Stipovićem ističe da se sa ženom brine o deci.

- Zvučnik mi stao, eno mi mikrofona u koferu ali nemam zvučnik. Tako da idem malo sa kolicima i nije me stid da idem po kantama. Nije me sramota da radim kao i svi - kaže Mustafa i dodaje da ga muči kad pada kiša jer tada ne može da ide da skuplja gvožđe.

Mustafa Hrustić
foto: Printscreen/YouTube

Kaže da svi u njegovom naselju žive od skupljanja sekundarnih sirovina. Ponekad ide i na pijacu i peva, a zauzvrat dobije 10 maraka.

U kući kaže da nema kupatilo i da mora da ga napravi. Kaže da su ga svi u kraju prihvatili dok pokazuje skromnu unutrašnjost kuće u kojoj živi sa ženom i troje dece.

- Svašta fali, kupatilo mi je potrebno. Da mi je i prozore da napravim, neki kauč da nabavim, potreban nam je i tepih, dole je beton.

Sa suprugom se upoznao preko Fejsbuka.

- Jedno mesec dana smo se viđali, upoznali smo se i njene sam upoznao.

Dženita kaže da je dobar i da zajedno rade, snalaze se kako znaju.

- Pre godinu dana sam izgubila dete, a još nisam dobila dečji dodatak. Idem i prosim i po kantama, sve. Ja prosim, Mustafa peva i tako radimo i nešto zaradimo - odgovorila je Dženita na pitanje kako preživljavaju i dodaje da je Mustafa bolji prema njenoj deci nego njihov biološki otac.

Inače, pre nekoliko meseci zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija Mustafa je završio ispod mosta u Zenici, a tada mu je pomogla pevačica Marija Šerifović. Pevačica je u julu prošle godine posetila Mustafu, platila mu stan i režije za godinu dana i pomogla da nađe posao na bazenu. Međutim, Mustafa Hurstić se ubrzo oženio i preselio kod supruge Dženite.

Mustafa Hrustić
foto: Printscreen/YouTube

Dženita je ispričala da je Mustafu najpre videla na Jutjubu, a potom su stupili u kontakt preko društvenih mreža. Pevač je ispričao i da je dobio platu na bazenu, ali da su mu potom rekli da bazen neće više raditi, a kada je pokušao kasnije da stupi u kontakt s poslodavcima kako bi mu našli drugi posao, nije dobio nikakav odgovor.

- Posle sam upoznao ženu, i sve što sam dobio od ljudi uložio sam u kuću. Sa Marijom se ne čujem i čestitam joj rođenje sina, jedina se našla da mi pomogne.

Mustafa objašnjava da sekundarne sirovine prodaje na otpad, ali da mu to nije dovoljno za život. Imaju dovoljno tek za ručak, ponekad za večeru.

Kurir.rs/Youtube Srećko Stipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track