NEPOKRETNI MUŽ IZ SAMOSTRELA UBIO SUPRUGU U INVALIDSKIM KOLICIMA: Detalji užasa koji je potresao celu Tuzlu! KRVAV UPALIO KAMERU
Foto: Printscreen/Facebook

obdukcija

NEPOKRETNI MUŽ IZ SAMOSTRELA UBIO SUPRUGU U INVALIDSKIM KOLICIMA: Detalji užasa koji je potresao celu Tuzlu! KRVAV UPALIO KAMERU

Bosna i Hercegovina -

Selmu Baluković (48) iz Lipnice kod Tuzle prema nezvaničnim informacijama usmrtio je strelom iz samostrela suprug Erno Sabo-Čaki (59).

Obdukcija je prema navodima lokalnih medija pokazala da je Baluković imala povrede na vratu i ubodnu ranu u predelu grudnog koša.

Telo je u kući u tuzlanskom naselju Lipnica, podsetimo, pronađeno 21. februara oko podneva. Policija je u kući zatekla Erna, mađarskog državljanina, koji je zbog ubodnih rana u predelu abdomena hitno hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla. Policija je prethodno obaveštena od jednog njihovog prijatelja da mu se Erno javio na video poziv i da je primetio da je sav krvav i da leži na krevetu.

- Nalaz obdukcije pokazao je da je prostrelna rana u predelu grudnog koša preminuloj nanesena strelom. Ne znamo još da li je ispaljena iz samostrela ili je rana nanesena rukom - rekao je za Vijesti.ba portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Tužilaštvo navodi da sve upućuje na to da je počinitelj ubistva suprug ubijene Selme i dodaju da će sve okolnosti biti utvrđene kad se okončaju sva veštačenja.

Selma Baluković
foto: Printscreen/Facebook

- Sa suprugom ubijene zbog njegovog zdravstvenog stanja još nije obavljen ni prvi informativni razgovor. Kada će to biti zavisi od lekara. Ostale istražne radnje su u toku - dodao je Arnautović.

Selma i njen suprug bili su članovi streljačkog kluba i to objašnjava činjenicu da su u kući imali samostrel. Erno Sabo-Čaki je inače stopostotni invalid koji se kretao uz pomoć invalidskih kolica. Selma je takođe koristila invalidska kolica.

Dženaza ubijenoj ženi održana je u ponedeljak u naselju Plane kod Tuzle. Iza Selme su ostali sin i ćerka, unuk, majka i brat.

(Kurir.rs/24sata/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja