UHAPŠEN MUŠKARAC U ZVORNIKU: Pokušao samostrelom da ubije drugog muškarca
Foto: Printscreen/RTRS

UHAPŠEN MUŠKARAC U ZVORNIKU: Pokušao samostrelom da ubije drugog muškarca

Bosna i Hercegovina -

Branko Simić (41) iz Zvornika uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pokušao da ubije Slavena Lazarevića (46) koga je samostrelom pogodio u nadlakticu, saznaje ATV.

Zločin se dogodio oko pola sata pre ponoći ispred Simićeve kuće u Zvorniku. Svemu je prethodio njihov fizički obračun. Naime, Simić je u kafiću prvo napao Lazarevića. Nakon toga Lazarević je došao do njegove kuće kako bi sve raspravili, a Simić je dohvatio samostrel i prema Lazareviću ispalio strelu koga ga je pogodila u nadlakticu.

”Policijskoj upravi Zvornik u 23.30 časova prijavljeno je da je B.S. iz Zvornika pucao iz samostrela prema sugrađaninu S.L., te da je svemu prethodio fizički napad B.S. na S.L. u jednom ugostiteljskom objektu. S.L. je ukazana lekarska pomoć u ”Bolnici Zvornik”, gde je zadržan na lečenju”, saopšteno je iz policije.

Dodaju da je S.L. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

”Policijski službenici PU Zvornik su izvršili uviđaj na licu mesta. O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini kojem će lice B.S., nakon kriminalističke obrade, biti predato uz izveštaj o počinjenom krivičnom na dalje postupanje”, navode u policiji.

(Kurir.rs/Atvbl/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track