MUŠKARAC UBIO ŽENU I DECU PA SKOČIO SA ZGRADE U TUZLI: Komšije ništa nisu čule, a sve je postalo sumnjivo od ovog trenutka
Foto: A. K./Klix.ba

najnovije informacije

MUŠKARAC UBIO ŽENU I DECU PA SKOČIO SA ZGRADE U TUZLI: Komšije ništa nisu čule, a sve je postalo sumnjivo od ovog trenutka

Bosna i Hercegovina -

U stanu u zgradi, sa koje je muškarac sinoć izvršio samoubistvo u tuzlanskom naselju Stupine, pronađena su tri tela.

Prema zvaničnim informacijama, u stanu su pronađena tela žene i dvoje dece, a u pitanju je bračni par i njihovo dvoje dece.

Kako je Faktoru ispričao izvor blizak istrazi, nakon što je sinoć pronađeno telo muškarca koji se bacio sa zgrade, njegov identitet nije bio odmah poznat. Takođe, stanari nisu ništa neobično čuli niti primetili pre toga.

Tuzla
foto: A. K./Klix.ba

Međutim, nakon što se žena jutros nije pojavila na poslu, a starije dete u školi, krenuli su pozivi i proveravanja, da bi na kraju u stanu bila pronađena njihova tela.

Nezvanično je takođe rečeno da u ovoj porodici nije bilo slučajeva prijave nasilja, kao i da muškarac nije posedovao vatreno oružje.

Uviđaj na mestu pronalaska tela je u toku, a njime rukovodi dežurni kantonalni tužilac.

1 / 8 Foto: A. K./Klix.ba

Iz Tužilaštva navode da je sinoć oko 21.15 suprug i otac dece počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje.

- Više informacija ću biti u mogućnosti da saopštimo nakon obavljanja uviđaja, kada ću dati i izjavu zainteresovanim medijima, rekao je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva TK.

"Avaz" otkriva da je muškarac koji je ubio suprugu i dvoje dece Mujaga Čičkušić koji je zaposlen UKC Tuzla, kao i njegova supruga.

Bonus video:

00:52

HOROR U VRANJU: Muž izbo ženu, povredio i ćerku kad je pokušala da zaštiti majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track