JEZIVA PORUKA UBICE IZ TUZLE! Jedno dete sekirom ubio u krevecu, pa zalepio papir na vrata - Evo koga krivi za MONSTRUOZNI ČIN
Foto: Youtube/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine/Facebook

JEZIVA PORUKA UBICE IZ TUZLE! Jedno dete sekirom ubio u krevecu, pa zalepio papir na vrata - Evo koga krivi za MONSTRUOZNI ČIN

Bosna i Hercegovina -

Mujaga Čičkušić koji je pre nekoliko dana ubio suprugu i dvoje dece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se bacio sa zgrade, ostavio je jezivu poruku na vratima stana u kom je počinio zločin.

Čičkušić je zločin počinio sekirom, a da stvar bude šokantnija - otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao, sekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dete je ubio u krevecu!

Drugo dete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala da spreči, ali nije uspela.

Policija je pronašla prodavca koji je prodao sekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci u Tuzli.

Tužilaštvo je zvanično potvrdilo da je pronađena sekira u stanu koja je poslata na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima.

Jeziva poruka

Osim toga, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima "zahvalio" za pomoć.

(Kurir.rs/Dnevni avaz/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:42

DVOSTRUKO UBISTVO SEKIROM U ZMAJEVU: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track