NIJE HTEO DA STANE, VEĆ JE DAO GAS: Pokušao da ubije policajca kod Budve
Foto: Printskrin Yt

Uhapšen posle potrage

NIJE HTEO DA STANE, VEĆ JE DAO GAS: Pokušao da ubije policajca kod Budve

Crna Gora -
Osumnjičeni mladić je odbio da zaustavi vozilo kojim se kretao lokalnim putem od plaže Jaz ka plaži Ploče iako su mu saobraćajni policajci jasno signalizirali da to učini

PODGORICA - Državljanin Bosne i Hercegovine (BiH) uhapšen je u Crnoj Gori zbog pokušaja ubistva policajca prilikom rutinske, saobraćajne kontrole kod Budve, saopšteno je danas iz policije. Policija je u četvrtak uhapsila A.H. (22) iz Tuzle koga sumnjiči da jeu četvrtak kod Budve vozilom pokušao da ubije policajca V. Ć.

Osumnjičeni mladić je odbio da zaustavi vozilo kojim se kretao lokalnim putem od plaže Jaz ka plaži Ploče iako su mu saobraćajni policajci jasno signalizirali da to učini. Mladić je naglo povećao brzinu i pobegao, dok je policajac, da bi izbegao udarac vozilom skočio u slivnik pored puta, navedeno je u saopštenju. Policija je nakon kratke potrage uhapsila mladića i on je saslušan u tužilaštvu koje ga tereti za pokušaj ubistva. Policijac je lakše povređen. Ovo je drugi slučaj u poslednje dve nedelje da se tokom rutinske saobraćajne kontrole ugrožava život policajca. Prethodni slučaj, od 23. jula završen je tragično, jer je policajaca Irfana Kujevića kod Bijelog Polja usmrtio Enis Memić iz Prijepolja za kojim je raspisana međunarodna poternica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track