INCIDENT U ULCINJU: Grupa Albanaca uzvikivala Ulcinj je Kosovo i psovala Srbiju!
Foto: Profimedia

Nacionalistički ispad u Crnoj Gori

INCIDENT U ULCINJU: Grupa Albanaca uzvikivala Ulcinj je Kosovo i psovala Srbiju!

Crna Gora -

Petorica mladića je na ulcinjskom šetalištu veličala takozvanu Oslobodilačku vojsku Kosova, uzvikujući i njihove parole

ULCINJ - Petorica Albanca sa Kosova, nastanjenih u Nemačkoj kažnjeni su sa po 300 evra, jer su u noći između nedelje i ponedeljka u Ulcinju uzvikivali nacionalističke parole.

Oni su privedeni nakon što je policiji prijavljeno da grupa momaka remeti javni red i mir, uzvikujući “Ulcinj je Kosovo”, “Fakin Srbija”, “Crveno i crno”... Mladići D.D. (24), K.C. (22), K.I. (31), K.K. (26) i S.E. (24) su na ulcinjskom šetalištu veličali takozvanu Oslobodilačku vojsku Kosova (UČK), uzvikujući i njihove parole.

“Ulcinjskoj policiji je nešto iza ponoći prijavljeno da u blizini Male plaže grupa muškaraca uzvikuje nacionalističke parole. Kolege su na Pristanu zatekle pet muškaraca, koji su privedeni u stanicu policije, a zatim izvedeni kod sudije za prekršaje. Svi su kažnjeni zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru”, kažu u Upravi policije.

Inače, osim petorice Albanac kažnjeni su i Ulcinjani kod kojih su bili smešteni.

“Nijedan od njih nije imao prijavljen boravak, zbog čega su sa po 150 eura kažnjeni vlasnici smještaja u kom borave”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Pratite KURIR i na VAJBERU

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track