(VIDEO) OPOZICIJA PLAĆA LJUDIMA DA DOLAZE NA PROTESTE U PODGORICU Organizatori: To je za gorivo!
Foto: Printscreen

Sumnjivi snimak

(VIDEO) OPOZICIJA PLAĆA LJUDIMA DA DOLAZE NA PROTESTE U PODGORICU Organizatori: To je za gorivo!

Crna Gora -
Nebuloze su da smo pare davali demonstrantima kako bi došli na proteste. Ako je neko tamo krenuo svojim autom, mi smo mu dali pare, rekao je lider Pokreta za promjene

BIJELO POLJE - Snimak koji je postavljen na Jutjubu navodno pokazuje kako plaća određenim ljudima da idu na proteste protiv crnogorske vlasti koji se ovih dana odigravaju ispred Skupštine u Podgorici. Navodi se da je video snimljen u Bijelom Polju.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da nije video snimak."Tvrdim da su sve pare date za prevoz. Nebuloze su da smo pare davali ljudima kako bi došli na proteste. Ako je neko na proteste krenuo svojim autom, mi smo mu dali pare za gorivo", objasnio je Medojević.

To isto je kazao i predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

"Nisam video snimak, ali verujem da se radi o snimku koji se direktno odnosi na troškove goriva i prevoza i radi se o jednoj sasvim običnoj stvari, pomoći ljudima koji su potpuno finansijski iscrpljeni. Mislim da je naša obaveza, kao subjekata koji organizuju ovaj protest, da im pomognemo i omogućimo elementarno funkcionisanje-dolazak do Podgorice, ostanak ovde, hranu i smeštaj u vidu ovih improvizovanih šatora", kazao je Knežević za portal CDM.

U Podgorici su ispred zgrade Skupštine Crne Gore pre dva počeli protesti Demokratskog fronta i kako su najavili organizatori trajaće sve dok se ne ispune njihovi zahtevi, a to su formiranje prelazne vlade i organizovanje fer izbora.

(CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track