NOVI DOKAZ POLICIJSKE BRUTALNOSTI: Evo kako Đukanovićev specijalac prebija urednika portala In4s
Foto: Printscreen/YouTube

Protesti

NOVI DOKAZ POLICIJSKE BRUTALNOSTI: Evo kako Đukanovićev specijalac prebija urednika portala In4s

Crna Gora -
Na snimku koji je objavljen na internetu vidi se kako specijalac u punoj opremi prilazi čoveku i zadaje mu udarce nogom i rukom

PODGORICA - Po drugi put za sedam dana pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) crnogorske policije primenili su juče silu nad glavnim i odgovornim urednikom portala IN4S Gojkom Raičevićem. I ponovo bez ikakvog povoda!

Dok je u društvu još jednog novinara fotografisao i snimao kolonu policijskih vozila koja su se kretala centrom grada, ulicom Slobode, nakon razbijanja protesta pred Skupštinom, Raičevića je napao maskirani policajac koji mu je prišao s leđa, udarivši ga u predelu ramena, napuštajući odmah potom lice mesta.

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

Nakon samo par minuta, gotovo na istom mestu, pošto je očito prepoznao Raičevića, drugi maskirani SAJ-evac, izletio je iz vozila registarskih oznaka PG MN 234, prišao Raičeviću i udario ga snažno nogom u koleno, pa pesnicom u predelu brade.

Raičević je udarce izdržao stoički, a kolega koji mu je pravio društvo uspeo je da zabeleži ove napade kamerom mobilnog telefona. Podsećamo, Raičević je brutalno pretučen u policijskoj marici 17. oktobra i završio je u Urgentnom centru, nakon što je uhapšen tokom akcije razbijanja protesta ispred Skupštine Crne Gore.

Na snimku koji je objavljen na internetu vidi se kako specijalac u punoj opremi izlazi iz džipa, prilazi čoveku, zadaje mu udarce nogom i rukom i uzvikuje: “Ćuti!"

Potom se iz pozadine čuje: “Novinari, novinari, biju nas svi. Nemojte!"

Specijalac potom ulazi u vozilo koje se udaljava sa mesta događaja.

Grupa od dvadesetak pripadnika specijalne antiterorističke jedinice snimljena je i kako nekoliko minuta na smenu tuče dvojicu muškaraca koji nisu pružali otpor.

(Vijesti.me, In4s)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track