(FOTO) TERORISALI GRAĐANE PO PODGORICI: Ovo su batinaši iz zloglasnog hamera SAJ
Foto: In4s.net

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević još bez reakcije

(FOTO) TERORISALI GRAĐANE PO PODGORICI: Ovo su batinaši iz zloglasnog hamera SAJ

Crna Gora -
sumnja se da je Božo Poček vozio crni „hamer“, ali svakako je deo ekipe koja je sejala strah i brutalno zasipala suzavcem „bojnim otrovom“ i tukla građane na mirnim demokratskim protestima održanim u subotu, 24. oktobra
1 / 3 Foto: In4s.net

PODGORICA - Crni „hamer“ SAJ-a terorisao je ulicama Podgorice mirne građane nakon nasilnog razbijanja protesta ispred Skupštine Crne Gore.

Kako je saopšteno na portalu Sloboda traži ljude, tim vozilom, koje je uletalo u ljude sa neskrivenom namerom da ih što više pregazi i povredi, upravljao je Božo Poček.

Iz izvora bliskih policiji, sumnja se da je on vozio crni „hamer“, ali svakako je deo ekipe koja je sejala strah i brutalno zasipala suzavcem „bojnim otrovom“ i tukla građane na mirnim demokratskim protestima održanim u subotu, 24. oktobra.

Foto: in4s.net
Foto: in4s.net

Pripadnici SAJ-a bili su angažovani na obezbeđenju Skupštine Crne Gore za vreme protesta u noći između 24. i 25. oktobra, a ni nakon skoro nedelju dana od tog događaja ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević ne želi da saopšti imena i prezimena tih službenika.

I pored zvaničnog zahteva državnog tužilaštva, kojim se traži spisak pripadnika SAJ-a, on im još nije dostavljen.

Naime, komanda SAJ-a nije odgovorila na takav zahtev iz tužilaštva.

Pritom, ni ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević zasada nije odgovorio na isti zahtev zameniku predsednika skupštinskog Odbora za bezbednost Snežani Jonici, koji je poslala još 23. oktobra.

Specijalna antiteroristička jedinica je od januara do kraja oktobra ove godine nabavila 2 snajperske puške „hekler & koh 7,62×51 mm”. Po zvaničnim podacima iz Vlade, SAJ je nabavio i po četiri mitraljeza „broving” i M84, koji su uzeti od Vojske.

(In4s.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track