OVAKO SE (NE)POPRAVLJA OCENA: Otac zbog ćerkine dvojke unakazio nastavnika!

Napao ga u školi

OVAKO SE (NE)POPRAVLJA OCENA: Otac zbog ćerkine dvojke unakazio nastavnika!

Crna Gora -
Ulcinjanin Husein Derviši osuđen je na tri meseca zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda nastavniku Osnovne škole “Boško Strugar” Sabriji Kolenoviću.

ULCINJ - Prvostepenom odlukom sudija Osnovnog suda Sanja Mirović, Derviši se tereti da je počinio krivično delo- nanošenja teške telesne povrede.

Drviši je napao nastavnika zbog toga što je Kolenović dvojkom ocenio kontrolni zadatak Dervišijeve kćerke, što ocu očigledno nije bilo po volji. On je u oktobru u holu škole punom đaka udario Kolenovića udario pesnicom u glavu i tada mu slomio vilicu, jagodičnu kost i teško povredio levo oko. Kolenović je zbog ozbiljnih povreda sav krvav prebačen u barsku bolnicu, a onda hospitalizovan u Kliničkom centru u Podgorici, gde je posle kraćeg zadržavanja otpušten na kućno liječenje.

Derviši je priznao krivično delo, a sudija je kao olakšavajuću okolnost navela to što je otac troje maloletne dece, od kojih je jedno teško bolesno. Otežavajućom okolnošću, sudija je smatrala to što se incident dogodio u holu škole, naočigled velikog broja učenika.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track