(FOTO) DŽABE KAČIO SLIKE SA MILOM: Menadžer nasilnik koji je gostu slomio nos ostaje u pritvoru!
Foto: Printscreen Vijesti.me/facebook

napao opozicionara u podgoričkom lokalu

(FOTO) DŽABE KAČIO SLIKE SA MILOM: Menadžer nasilnik koji je gostu slomio nos ostaje u pritvoru!

Crna Gora -
PODGORICA - Menadžeru kluba "Stefan Braun" Dejanu Dragoviću osumnjičenom da je pretukao člana Upravnog odbora Pokreta za neutralnost i Demosa Vladislava Dajkovića određen je pritvor do 72 sata

On je Dajkovića pretukao u noći između subote i nedelje ispred lokala "Stefan Braun" koji se nalazi u centru Podgorice. Dajković je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, odnosno frakturu nosa.

Dajković je izjavio da ga je obezbeđenje "odvuklo van domašaja kamera, i da su ga državli dok ga je menadžer tukao". Istakao je da ga nije tuklo obezbeđenje nego samo menadžer.

Krvnički pretučen ...Vladislav Dajković (Foto printscreen vijesti.me)

"Kada sam sa drugom Miljanom Kastratovićem negde oko ponoćui ušao u 'Stefan Braun', prilikom prolaska kroz vrata menadžer ovog kluba, kojeg znam iz viđenja od ranije, dobacio je u mom pravcu 'evo ga onaj opozicionar'. Nisam reagovao na to i uputio se sa Kastratovićem za sto.

U klubu smo bili blizu nekih devojaka, sa kojima smo razgovarali, da bi negdje oko 2.45 časova menadžer lokala prišao prvo devojkama sa kojima smo pričali, a onda i meni, nakon čega mi je rekao'ajde skloni se odatle'. Na to sam mu odgovorio da neću da se sklonim i da nisam ništa uradio što ne treba", rekao je Dajković.

"Tada je dao znak rukom obezbeđenju da dođe i on su me izbaciliiz lokala”, rekao je Dajković.Ispred lokala bio je menadžer koji mu je, kako tvrdi, pretio i vređao ga a onda nekoliko puta "šakom udario u predelu glave dok nije pao na tlo".

Sako dajkovića isprskan krvlju... Foto printscreen vijesti.me
Sako dajkovića isprskan krvlju... Foto printscreen vijesti.me

"Rekao sam mu da prestane da me udara. Zatim sam ustao i rekao da se na ovome neće završiti, što je kod njega izazvalo revolt, nakon čega je ponovo počeo da me udara”, izjavio je Dajković.

Dragović je na društvenoj mreži Facebook postavljao fotografije na kojima je sa premijerom Milom Đukanovićem, a iz kluba je stiglo saopštenje u kome se navodi da su se navodno "njihove stalne gošće požalile na ponašanje i maltretiranje od strane Dajkovića".

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track