(VIDEO) DOBAR K...C, MIR U KUĆI: Ispovest žene kojoj je crnogorski doktor dao ovaj savet!
Foto: Youtube

Ne želi da ga tereti

(VIDEO) DOBAR K...C, MIR U KUĆI: Ispovest žene kojoj je crnogorski doktor dao ovaj savet!

Crna Gora -
Nikšićanka Stanka Radulović kojoj se prošle sedmice lekar nikšićkog Doma zdravlja Rajko Pavličić na krajnje nepristojan način obratio u hodniku te ustanove kazala je da bi volela da pomenuti lekar bude vraćen na posao, kao i da njegove reči neće zaboraviti dok je živa

Pavličić, koji je rukovodilac Savetovališta za HIV, je u više navrata, kako se vidi na snimku ponavljao rečenicu “Dobar k...c mir u kući”, koju se potrudio i da prevede na latinskom “Bonus penis, pax en domus”.

“Došla sam da se pregledam kod dr Jelene Koprivice, kada je naišao Pavličić koji je bio popio. Kada sam izašla od doktorke on mi je tu reč rekao. Rekla sam da idem kod direktora. Ništa mi on na to nije rekao. Njegov brat je toga dana dva puta dolazio da ga vodi iz hodnika“, kazala je osamdesetjednogodišnja starica koja je došla kod direktora Doma zdravlja, dr Veselina Bulatovića, kako bi objasnila šta se toga dana desilo.

“Delovalo je to na mene teško. Imala sam da padnem pred bolnicu, ali sam sela na beton da bi mi se to malo razminulo. Ležala sam sve do prekjuče. Dok sam živa to ću pamtiti i čini mi se svaka moja kost kad umrem na to će misliti“, pričala je starica koja je, ni kriva ni dužna, postala poznata širom regiona.

"Mora se sve u životu pretrpeti. Deca me zovu da se ne sekiram. Samo mi je cilj da ga vratite na posao. Ništa ga neću teretiti. Pustite ga to mesec dana po zakonu i onda ga vratite na posao“, kazala je Radulović, koja sama živi u nikšićkom prigradskom naselju Oštrovac.

Pavličić je suspendovan, a protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

"Operisala sam mozak pre nekoliko godina u Beograd. Hronični sam bolesnik. Kako ono kažu ljudi – bolje sresti ludog, nego pijanog. Sa ludim ćeš doći do kraja, sa pijanim nikada. Nije on meni ništa rekao, samo ga vratite na posao“, kazala je Radulović.

Prethodnog dana njeni sinovi razgovarali su sa dr Bulatovićem koji se i njima i starici izvinio zbog neprijatnosti koju je doživela.

"Izvinio sam se pre svega kao čovek, zatim kao ljekar i direktor ustanove. Kao lekar radim 35. godina i nešto slično se nije dogodilo. To se desilo u jednom akutnom, pijanom stanju, ali to ga ne opravdava, jer za takvo ponašanje opravdanje ne postoji“, kazao je direktor Doma zdravlja.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track