PLJAČKAŠ OVO  NIJE OČEKIVAO: Prodavačica jogurtom odbranila kasu od lopova!
Foto: Profimedia/Ilustracija

snašla se

PLJAČKAŠ OVO NIJE OČEKIVAO: Prodavačica jogurtom odbranila kasu od lopova!

Crna Gora -
BIJELO POLJE - I jogurt može da bude dobra zaštita od razbojnika

Jedna bjelopoljska prodavačica, se pre dve večeri odbranila od za sada nepoznatog pljačkaša upravo jogurtom. Ova hrabra i snalažljiva prodavačica, je na uperenu cev pištolja maskiranog muškarca reagovala tako što ga je gađala prvom stvari koja joj je bila na dohvat ruke, odnosno jogurtom.

Sve s edogodilo u naselju Malo Polje Rakonje, a policija pokušava da identifikuje izvršioca, pišu Dnevne novine.Razbojnik je maskiran fantomkom i naoružan pištoljem upao u prodavnicu i od prodavačice tražio da mu preda novac iz kase.

"Uprkos tome što je uperio cev pištolja ka njoj, prodavačica je prisebno reagovala i napadača gađala litarskom flašom od jogurta. Iako se razbojnik izmakao plastična flaša sa jogurtom ga je okrznula i završila na aparatu za dopunu mobilnih telefona", priča sagovornik.

"Napadač je posle toga sa uperenim oružjem krenuo prema prodavačici, a ona počela polako da uzmiče, ali je dohvatila nož sa pulta i usmerila ga prema napadaču. Istovremeno je pritisnula alarm, a kada se začuo zvuk, napadač se domogao vrata i pobegao bez plena u nepoznatom pravcu", ispričao je sagovornik dodajući da je taj prodajni objekat i ranije bio na meti razbojnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track