OPOZICIJA: Milo je kukavica, tukao bi se, ali uz gorile!
Foto: Printscreen

Profesor Branko Radulović proziva premijera

OPOZICIJA: Milo je kukavica, tukao bi se, ali uz gorile!

Crna Gora -

Ðukanović je izrod crnogorski, zatočenik svojih aktivnosti, a mačo je kad je okružen gorilama, poručio potpredsednik parlamenta

PODGORICA - Dan nakon incidenta u Skupštini Crne Gore, potpredsednik parlamenta prof. Branko Radulović pozvao je premijera Mila Ðukanovića da prestane da se krije iza obezbeđenja, nazivajući ga „kukavicom“.

- Planuo sam. U meni godinama akumulira taj odnos prema Milu Ðukanoviću, koji je do temelja srozao Crnu Goru. Emotivan sam i sve me to pogađa. On je izrod crnogorski, zatočenik svojih aktivnosti. Sve je ucenio, nas ne može. Parlament je institucija i u njemu ne može da se bahati i ponaša kao da je to njegova prćija. Mačo je samo dok je okružen gorilama. Vidite na snimku da se sili tek kada dolazi obezbeđenje - kaže Radulović za Kurir.On dodaje da mu nikad ništa neće prećutati.- Nisam čovek koji vređa, ali on je naša tragedija i moja rak-rana. To nije čovek. To je nesrećnik koga čeka sudnji dan. Zub za zub. Čekamo ga u ponedeljak na novozakazanoj sednici. Nisam siguran ima li hrabrosti da se pojavi - poručio je Radulović, koga su u oktobru prošle godine pretukli specijalci na protestima.Janko Vučinić iz Demokratskog fronta bio je drugi učesnik koji je za dlaku izbegao fizički sukob s Ðukanovićem.- Nakon skandiranja rekao mi je: „Posebno ćeš mi ti platiti!“ Odreagovao sam i neću mu ostati dužan. Vikao mi je: „Dođi!“, i ja sam krenuo da se obračunamo. Usledio je obračun, ali ostali su se umešali. Ne znam ko bi izvukao deblji kraj da smo se potukli, ali on se poneo kukavički jer je pozvao obezbeđenje. Lako je zvati na tuču s desetoricom iz obezbeđenja. Dođi sam, Milo! - poručio je Vučinić.I. Š.

Predrag Sekulić

DEMOKRATSKI FRONT KRIV ZA SVEPredrag Sekulić iz Demokratske partije socijalista podseća da je opozicija bila inicijator incidenta u parlamentu, napominjući da je premijer Milo Ðukanović bio gost koji nije ispoštovan.- Shodno njihovom ponašanju, očekujemo u najmanju ruku da upute izvinjenje građanima Crne Gore zbog nepristojnog ponašanja u parlamentu. Gospodinu Ðukanoviću nije potrebno da ga bilo ko štiti, ume on sam da se brani. Ipak, tenzije se smiruju i ja se nadam da će i kolege iz Demokratskog fronta shvatiti da se nisu lepo poneli - poručio je Sekulić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track