(FOTO) POLICIJA OBJAVILA SNIMKE SA KAMERA: Ovo je osumnjičeni za ranjavanje Šukovića u Podgorici!
Foto: Printscreen Vijesti.me

javite ako ga vidite

(FOTO) POLICIJA OBJAVILA SNIMKE SA KAMERA: Ovo je osumnjičeni za ranjavanje Šukovića u Podgorici!

Crna Gora -

PODGORICA - Po nalogu nadležnog tužioca, skinuti su video zapisi sa video kamera na lokacijiama koje se nalaze od mesta događaja u pravcu bekstva na kojima je, kako se veruje, snimljena osoba koja je danas pucala na bivšeg načelnika Odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Uprave policije, Predraga Šukovića, saopšteno je iz Uprave policije

Na bivšeg načelnika MUP CG Predraga Šukovića, oko 10.30 časova zasada nepoznata osoba ispalila je više hitaca u Njegoševoj ulici u centru Podgorice.

Šuković je hitno prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore. Nepoznata osoba prišla je Šukoviću sa leđa kod galerije "Miki", ispalila više hitaca u predelu njegovih nogu i pobegla.

Jedna od radnica u prodavnici preko puta mesta gde je ranjen Šuković kaže da je čula tri pucnja.

"Policija poziva građane da prijave ukoliko prepoznaju ili primete lice sa fotografija skinutih sa video zapisa. To mogu da uradei pozivom na besplatni policijski broj 122, neposrednim kontaktom sa policijskim službenicima, dolaskom u najbliži centar ili odeljenje bezbednosti ili na bilo koji drugi način. Prijava može biti učinjena i anonimno", navodi se u saopštenju Uprave policije.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track