FUNKCIONER SLUŽBENIM AUTOM IŠAO NA MORE: Brani se da je na posao krenuo u papučama i sa šlaufom
Foto: Printscreen/Vijesti

Crnogorska posla

FUNKCIONER SLUŽBENIM AUTOM IŠAO NA MORE: Brani se da je na posao krenuo u papučama i sa šlaufom

Crna Gora -

Direktor za vanredne situacije crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Mirsad Mulić koristio je službeni automobil 13. jula.

Mulić kaže da nije reč o zloupotrebi, iako ga su ga reporteri videli kako u automobil stavlja šlaufe, dušeke i drugu opremu za plažu.

Mulić je bio u bermudama i papučama, ali tvrdi da sa suprugom i decom nije išao na more, već na posao.Mulić je potvrdio da je na Dan državnosti prevezao suprugu i decu, ali kaže da su putovali nedaleko od njegovog radnog mesta.

“Imao sam službenu obavezu u sedištu Direktorata. Neposredno pre odlaska u prostorije Direktorata na čijem sam čelu, vozilom sam prevezao članove familije, suprugu i maloletnu decu, nedaleko od sedišta zgrade u kojoj radim”, saopštio je on “Vijestima”.Mulić je istakao da, zbog prirode posla, službeno vozilo ima na raspolaganju 24 časa, “što podrazumeva upotrebu... i neradnim danima, kao i za vreme državnih i verskih praznika”.

Uputstvo Ministarstva unutrašnjih poslova o uslovima, načinu korišćenja i evidenciji službenih vozila propisuje da se službena vozila ne smu koristiti u privatne svrhe.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track