(FOTO) PORODIČNA TRAGEDIJA U VIRPAZARU: Ubio sina jedinca zbog imovine!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Savo Prelević, Printscreen CdM/Vedran Ilić

kobna svađa

(FOTO) PORODIČNA TRAGEDIJA U VIRPAZARU: Ubio sina jedinca zbog imovine!

Crna Gora -

VIRPAZAR - Velimir Đurović (59) posle žestoke svađe, ubio je sinoć sina Raka Đurovića (31) hicem iz lovačke puške

Porodičnoj tragediji, koja se dogodila oko 19.30 sati u naselju Gluhi do u Virpazaru prethodile su višegodišnje porodične nesuglasice između oca i sina, vezane za imovinu.

Prema nezvaničnim saznanjima, obojica aktera u trenutku tragedije bila su pod uticajem alkohola, a razmirice su počele prvo u kući gde su se otac i sin po ko zna koji put verbalno sukobili, da bi okršaj tragično završio ispred kuće jednim pucnjem iz lovačke puške u grudi nesretnom mladiću koji je preminuo na putu ka Kliničkom centru u Podgorici.

Ubio sina jedinca... Velimir Đurović (Foto Printscreen CdM/Vedran Ilić)
Ubio sina jedinca... Velimir Đurović (Foto Printscreen CdM/Vedran Ilić)

Čitav događaj odigrao se pred očima ukućana koji nisu ni slutili da će se jedna od uobičajenih razmirica između oca i sina završiti na ovako koban način. Prema nezvaničnim saznanjima, sukobi između oca i sina su u poslednje vreme bili sve žešći, i navodno je par puta morala da interveniše i policija.

Po nalogu dežurnog Višeg tužioca iz Podgorice, uviđaj na licu mesta obavila je barska policija, koja je uhapsila Velimira Đurovića. Od svedoka koji su prisustvovali ovoj tragediji uzete su izjave, a puška iz koje je pucano poslata je na veštačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. Nesretni mladić bio je jedinac u više kuća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track