IMA JOŠ POŠTENIH LJUDI: Mladić vratio novčanik sa 800 evra turistkinji iz Banjaluke
Foto: Profimedia

Prijatno iznenađenje

IMA JOŠ POŠTENIH LJUDI: Mladić vratio novčanik sa 800 evra turistkinji iz Banjaluke

Crna Gora -

Turistkinja iz Banjaluke N. I. juče je bila prijatno zatečena, kada su je kontaktirali iz policije da je njen novčanik, u kome su bila lična dokumenta i 800 evra, pronašao službenik Komunalne policije Nikola Cvijović.

Ona je proživela pravu noćnu moru, jer je, taman što je došla na letovanje u Budvu, izgubila novčanik sa svim novcem i dokumentima, bez kojih nije mogla ni da se vrati kući.

U međuvremenu, dok je devojka tragala za igubljenim novčanikom, strahujući i da ju je neko opljačkao, mladi Cvijović, koji je tokom leta angažovan na privremenim i povremenim poslovima u Komunalnoj policiji, pronašao je izgubljeni novčanik nedaleko od Autobuske stanice.

Imajući u vidu da je Budva puna gostiju i da su gužve na ulicama velike, turistikinja iz Banjaluke paktično se bila pomirila sa tim da neće pronaći ni novčanik ni novac.

Cvijović, inače fudbalski sudija, odmah pošto je pronašao novčanik je pozvao policiju kako bi je obavestio o slučaju da je neko već prijavio nestanak ličnih dokumenata.

On je još nekih 15 minuta bio na licu mesta u nadi da će se neko pojaviti, ali pošto je morao da ide na posao, on je u lokalu obavestio osoblje da ako se neko interesuje za novčanik pozove njega ili policiju. Cvijović je juče pronašao djevojku, kojoj je vratio novčanik sa novcem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track