ODRON NA BARSKOJ PRUZI: Putnike prevoze autobusima, ali automobili ostaju na vozu!

samnacija će trajati 24 sata

ODRON NA BARSKOJ PRUZI: Putnike prevoze autobusima, ali automobili ostaju na vozu!

Crna Gora -

BAR - Železnički saobraćaj na delu barske pruge između stanica Prijepolje teretna i Lučice u prekidu je zbog odrona na pruzi, saopšteno je večeras iz "Srbija voza"

Kako je navedeno, nadležne službe rade na otklanjanju posledica odrona na pruzi, koja će, prema procenama, trajati najmanje 24 časa, a putnici će blagovremeno biti obavešteni o normalizaciji saobraćaja.

Dok se ne izvrši sanacija, za putnike u međunarodnim vozovima na relaciji Beograd-Bar-Beograd, kao i Subotica-Bar-Subotica "Srbija voz" će organizovati prevoz do i od stanice Prijepolje teretna, Željeznice Crne Gore od Bijelog Polja do Bara i obrnuto, a na relaciji Prijepolje teretna - Bijelo Polje biće organizovan autobuski prevoz.

U saopštenju se navodi, da je danas organizovan autobuski prevoz putnicima dnevnog voza za Bar koji su iz stanice Beograd krenuli u 09.10. Putnici su nastavili putovanje vozom iz Bijelog Polja do Bara.

Putnički voz iz Beograda za Vrbnicu u 10.30 saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Beograd u 06.55, polaziće iz stanice Prijepolje teretna u 07.40 za Beograd. Takodje, putnički voz iz Užica za Vrbnicu u 02.36 saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Užice u 19.05, polaziće iz stanice Prijepolje teretna za Užice u 19.49.

Zbog nastalog prekida saobraćaja na navedenom delu barske pruge "Srbija Voz" a.d. neće moći da organizuje prevoz praćenih automobila dok se ne završi sanacija pruge. Ostali vozovi saobraćaju preme važećem redu vožnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track