ISTRAGA POKAZALA: Podgoričanki slomljena vilica, ali nije silovana
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

UŽAS U PODGORICI

ISTRAGA POKAZALA: Podgoričanki slomljena vilica, ali nije silovana

Crna Gora -

Radnica Železničkog depoa S.V. (46) iz Podgorice brutalno je izudarana po glavi, između vagona i šina kada je krenula do banke na Starom aerodromu da podigne platu.

U trenutku napada, juče oko 8.25 časova, S.V. kod sebe nije imala novca, pa je napadač otišao praznih ruku i ostavio je da leži u polusvesnom stanju.

Po saznanju crnogorskih medija, policija je na tragu napadaču. Prvu sumnju da je S.V. navodno i silovana, osporili su tokom dana lekari Kliničkog centra Crne Gore koji su prilikom pregleda utvrdili da nema tragova nasilne obljube. Ovaj zaprepašćujući slučaj policiji je prijavio kolega napadnute žene, kada je čuo da doziva pomoć.

"S.V. je ležala između vagona, lice joj je bilo krvavo. Krvi je bilo i po njenoj košulji, a sandale su joj bile izuvene, na dva metra od nje", ispričao je sagovornik blizak istrazi.

S.V je u teškom stanju odmah prebačena u Urgentni centar KCCG.

"Ona je tada ispričala da je napadnuta, da je možda silovana, ali da se ničega ne seća, jer je izgubila svest kada je udario laktom u glavu. Njen iskaz bio je i kontradiktoran, govorila je da se ne seća, ali da celi napad ukupno trajao nešto duže od dva minuta", objašnjava izvor.

Ipak, lekari su se tokom dana izjasnili da S.V nema karakteristične povrede silovanja, ima frakturu vilice i druge povrede glave, ali u predelu genitalija i drugih delova tela nema povreda.

"Uzeti su brisevi radi biološkog veštačenja", tvrdi isti sagovornik.

Takođe, policija je izuzela tašnu i garderobu S.V., koja će biti upućena na veštačenje.

Kako je rekla inspektorima, iz tašne joj ništa nije odneto, jer nije imala novca, a po svemu sudeći napadača druge stvari nisu zanimale. U toku je izviđaj i izuzimanje video nadzora sa kritičnih mesta.

(CDM.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track