DRAMA U PODGORICI: Otac naoružan automatskom puškom brani sina od hapšenja!
Foto: Anadolia

zabarikadirali se u kiću

DRAMA U PODGORICI: Otac naoružan automatskom puškom brani sina od hapšenja!

Crna Gora -

PODGORICA - Policija u zetskom selu Berislavci pokušava da uhapsi Podgoričanina Veska Vujanović (50) koji se zabarikadirao.

Vujanović je repetirao oružje, ali nije pucao na pripadnike policije. Policija moli Vujanovića, koji je naoružan i nosi pancir, da izađe iz kuće sa sinom Rankom.

„Povremeno se čuje kako viče iz kuće“, rekao je komišija Vujanovića.

U jednom trenutku je i Vujanovićev sin (19) viđen na ploči kuće sa puškom u rukama, dok Vujanović kod sebe ima automatsku pušku i nosi pancir..

foto printscreen CdM
foto printscreen CdM

O predaji Vujanovića, osim policije, pregovara i njegov prijatelj Radojica Rajo Božović, bivši predsednik fudbalskog kluba "Zeta". Božović se trenutno nalazi u kući Vujanovića. Ispred kuće je oko 15 sati stigao i načelnik CB Podgorica Jovica Rečević.

Sve je počelo kada je tokom saobraćajne kontrole oko 11 sati u Golubovcima policija zaustavila Vujanovićevog sina, koji je vozio neregistrovani automobil bez tablica i nije imao vozačku dozvolu. Sin je s lica mesta pobegao ka kući u kojoj stanuje, gde je policiju dočekao naoružani otac.

Vesko Vujanović je od ranije poznat policiji po izvršenju više krivičnih dela. Na licu mesta su vatrogasci, Hitna pomoć. Posebna jedinica policije SAJ se povukla.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track