ZA DLAKU IZBEGAO MAFIJAŠKU LIKVIDACIJU: Alen Kožar iskočio iz džipa u pokretu sekund pre eksplozije
Foto: Printscreen YouTube

Obračun klanova

ZA DLAKU IZBEGAO MAFIJAŠKU LIKVIDACIJU: Alen Kožar iskočio iz džipa u pokretu sekund pre eksplozije

Crna Gora -

U eksploziji koja je sinoć oko 20:30 časova uznemirla meštane Starog Bara na Belvederu potpuno je uništen blindirani džip "mercedes G" podgoričkih registarskih oznaka.

Alen Kožar, koji se u policijskoj evidenciji vodi kao član kriminalne grupe, bio je u autu i iskočio je iz njega momenat pre eksplozije.

Na lice mesta odmah su upućena vatrogasna i vozila hitne pomoći, kao i kompletan sastav barske policije.

"Od požara je na vozilu nastupila materijalna šteta na prednjem delu vozila. Službenici CB Bar će sa službenicima Forenzičkog centra izvršiti uviđaj. Uzrok požara u vozilu će biti utvrđen nakon veštačenja", saopšteno je iz policije.

U Baru su počele potrage za bezbednosno interesantnim osobama, koje se obično pozivaju posle ovakvih slučajeva. Kožarovo ime poslednji put je izašlo u člancima crne hronike ove nedjelje, kada je u velikoj akciji barske policije i PJP obavljen pretres kuća i drugih objekata u vlasništvu bezbednosno interesantnih osoba, i tom prilikom je oduzeto više pištolja, pušaka i SIM kartica.

Kožar je ranije osuđivan na kaznu zatvora od šest godina i 10 mjeseci zbog podmetanja tri eksplozije na hotel "Splendid" u Bečićima, koji je tada bio u izgradnji, kao i za pokušaj iznude od biznismena Žarka Radulovića, suvlasnika Splendida.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track