ŽESTOKA TUČA ROBIJAŠA U SPUŽU: Sevale pesnice na sve strane, službenici ih jedva razdvoji suzavcem
Foto: Vijesti/Filip Roganović

Moglo da dođe do težeg incidenta

ŽESTOKA TUČA ROBIJAŠA U SPUŽU: Sevale pesnice na sve strane, službenici ih jedva razdvoji suzavcem

Crna Gora -

Službenici spuškog zatvora morali su da upotrebe i suzavac, kako bi sprečili tuču između pritvorenika Vladimira Ulame i Aleksandra Markovića.

O incidentu je obavešten i podgorički osnovni tužilac Vukas Radonjić, koji je konstatovao da nema elemenata krivičnog dela, zbog čega će dvojica muškaraca samo disciplinski odgovarati.

Nezvanični izvori Vesti tvrde da je do sukoba došlo u prostoriji za posete. Sagovornik Vesti kazao je da je Ulama tada fizički napao Markovića, koji je sedeo do njega.

BARANIN OSUĐEN NA 3 MESECA ZBOG NEDOZVOLJENOG ORUŽJA: Kupio sam pištolj jer mi se sviđao

"Da nisu reagovali službenici zatvorskog obezbeđenja, došlo bi do težeg incidenta. Jedva su ih razdvojili", rekao je izvor Vijesti.On je dodao da su morali da ih isprskaju sprejem, jer drugačije nisu mogli da ih razdvoje.

"U suprotnom, službenici ZIKS-a morali su da upotrijebe fizičku silu" ispričao je ovaj izvor.

(VIDEO) CRNOGORAC NESTAO PRE TRI MESECA: Daju 30.000 evra za informaciju o nestanku Nemanje Medine!

Iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija nisu se juče oglašavali tim povodom. Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da su obavešteni o incidentu, ali da nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

NOVI DETALJI O NESTANKU MEDINA: Znao da je u opasnosti, pa poneo pušku

Marković je nadavno sa Majki Gregori Ferarisom osuđen na šest godina zatvora zbog stvaranja kriminalne organizacije i planiranja ubistva Budvanina Gorana Đuričkovića i jedne četvoročlane porodice.

Baranin Vladimir Ulama osuđen je na tri meseca zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, u podgoričkom osnovnom sudu. Njemu se sudilo zato što je 10. aprila u Podgorici kod njega pronađen pištolj 'brauning', kalibra 9 milimetara i tri metka tog kalibra. Ulama je i jedan od osumnjičenih za nestanak Petrovčanina Nemanje Medina.

Vladimir Ulama hapšenje, Foto: VIjesti.me/ Luka Zeković
Vladimir Ulama hapšenje, Foto: VIjesti.me/ Luka Zeković

Medin je nestao 8. jula, nakon što je iz Petrovca krenuo u pravcu Virpazara. Dan nakon njegovog nestanka policija je saslušala Ulamu, za kojeg je na osnovu telefonskog listinga utvrđeno da je poslednji telefonski razgovarao sa Petrovčaninom. Nakon saslušanja nestao je do početka avgusta, kada je uhapšen u kući Bogdana Milića.

Policija je obećala nagradu od 30.000 evra za informaciju koja će pomoći u pronalasku Medina.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track